Pred dobrim mescem so me v soli dobil z 10 grami marihuane...profesorica je stopila zraven mene in itak zavohala...poklicala je varnostnico in ker ni sumila le mene je obtozila se 3 sosolce ki so sedeli okoli mene...javil sem se sam in v kabinetu varnostnice sem tudi sam predal vrecko
Menda me caka sodisce in kaksna bi bila lahko kazen (z olajsevalnimi postopki ker sem se sam javil jn predal robo)
Ze v naprej hvala za odgovore
Mozna kazen
Re: Mozna kazen
Denarno kazen od 200 € do 600 € ali zapor do 30 dni, poleg tega lahko pričakuješ tudi kakšno kazen s strani šole (ukor).luka.lap napisal/-a:Pred dobrim mescem so me v soli dobil z 10 grami marihuane...profesorica je stopila zraven mene in itak zavohala...poklicala je varnostnico in ker ni sumila le mene je obtozila se 3 sosolce ki so sedeli okoli mene...javil sem se sam in v kabinetu varnostnice sem tudi sam predal vrecko
Menda me caka sodisce in kaksna bi bila lahko kazen (z olajsevalnimi postopki ker sem se sam javil jn predal robo)
LP, ekolog
Poraja se vprašanje, kako učiteljica ve, kako trava smrdi.
"hehe dej men bom jest skadila"m00d napisal/-a:Poraja se vprašanje, kako učiteljica ve, kako trava smrdi.
ekolog napisal/-a:Denarno kazen od 200 € do 600 € ali zapor do 30 dni, poleg tega lahko pričakuješ tudi kakšno kazen s strani šole (ukor).luka.lap napisal/-a:Pred dobrim mescem so me v soli dobil z 10 grami marihuane...profesorica je stopila zraven mene in itak zavohala...poklicala je varnostnico in ker ni sumila le mene je obtozila se 3 sosolce ki so sedeli okoli mene...javil sem se sam in v kabinetu varnostnice sem tudi sam predal vrecko
Zapora ne bo, če je to prvič, ukor je pa lahko pred izključitvijo
-
stepphiesecret
Če si se sam javil in predal, je olajševalna okoliščina. Verjetno boš dobil denarno kazen, zapor skoraj zagotovo odpade, če je prvič. Šola pa lahko tudi uvede ukor, kar je lahko resno, a ne tako hudo kot izključitev.janezb napisal/-a:ekolog napisal/-a:Denarno kazen od 200 € do 600 € ali zapor do 30 dni, poleg tega lahko pričakuješ tudi kakšno kazen s strani šole (ukor).luka.lap napisal/-a:Pred dobrim mescem so me v soli dobil z 10 grami marihuane...profesorica je stopila zraven mene in itak zavohala...poklicala je varnostnico in ker ni sumila le mene je obtozila se 3 sosolce ki so sedeli okoli mene...javil sem se sam in v kabinetu varnostnice sem tudi sam predal vrecko
Menda me caka sodisce in kaksna bi bila lahko kazen (z olajsevalnimi postopki ker sem se sam javil jn predal
Zapora ne bo, če je to prvič, ukor je pa lahko pred izključitvijo
Kakšen pa je bil epilog te zgodbe?