OUTDOOR 2017
Re: OUTDOOR 2017
Lepe slikice in lepe rastline dečki!!!! Ja pri afjih pazite, nekaj vlage je v zraku in tudi meni nekaj plesnijo, 1.runda pa brez problemov.... 
-
autoflower
Od katere banke imaš ta widow?dzubrebubre napisal/-a:
auto white widow, 10ti teden, meu probleme s plesnijo na glavnem vrhu
-
autoflower
Živjo!Zanima me če lahko uporabljam 6-7 let staro gnojilo al ne?
-
dzubrebubre
@autoflower
od dutch passion
rozica ni nevemkok velika, disi pa res lepo in vrhi zgledajo kar lepi, problem mam pa z dezjem in pomanjkanjem sonca, mislim da bom drug teden imel zetev, pa na glavnem vrhu sem nasel 2 semenki, a ce to posejem drugo leto, so to zenska semena?
imam se cbd auto compassion lime...ampak tega ne bom vec sadil...rozica je pritlikava, ma ene 30cm pa plesen jo je napadla
od dutch passion
rozica ni nevemkok velika, disi pa res lepo in vrhi zgledajo kar lepi, problem mam pa z dezjem in pomanjkanjem sonca, mislim da bom drug teden imel zetev, pa na glavnem vrhu sem nasel 2 semenki, a ce to posejem drugo leto, so to zenska semena?
imam se cbd auto compassion lime...ampak tega ne bom vec sadil...rozica je pritlikava, ma ene 30cm pa plesen jo je napadla
-
GuerillaTF
Set your expectations so high you can't even see what they are anymore. Then you'll never be disappointed.
Huh lepe mate..tale spontanice bo pa poznaaaa
kako sliko gor nalimat? mi ne rata
kako sliko gor nalimat? mi ne rata
GuerillaTF tole rastlino pa si šibal z dušikom 
Wappa... shrani.si
Wappa... shrani.si
slikano 9.8. diesel berry x early
-
GuerillaTF
[quote="belivitez"]GuerillaTF tole rastlino pa si šibal z dušikom 
Vbistvu sploh ne..vse kar je, je good zemlja,briketi home garden-organski vrt in pa vermikulit in gel.
zgleda ji pase plac

Blue Widow...zejna!
Lepa Wappa.
Vbistvu sploh ne..vse kar je, je good zemlja,briketi home garden-organski vrt in pa vermikulit in gel.
zgleda ji pase plac

Blue Widow...zejna!
Lepa Wappa.
Set your expectations so high you can't even see what they are anymore. Then you'll never be disappointed.
-
autoflower

Big Bud(Sensi seeds)