Kakšna kazen sledi (2. del)

Vse o zakonodaji glede konoplje kot droge.
Neuradno
Prispevkov: 2
Pridružen: 30 Apr 2018, 19:29

Re: Kakšna kazen sledi (2. del)

OdgovorNapisal/-a Neuradno » 30 Apr 2018, 21:18

Pozdravljeni!
Mene so na Hrvaškem (spring break)dobili z o.2 g prepovedane substance. Kazen je bila 5000 kn +500 kn stroški procesa. Jas sem podpisal.Ampak policist ki je pisal papirje mi je rekel ,da ne rabim placat da ne preganjajo. Zdaj pa ne zanima kak je z tem če ne placam kazni?

superstar
Prispevkov: 2
Pridružen: 28 Apr 2019, 00:17

Re: Kakšna kazen sledi (2. del)

OdgovorNapisal/-a superstar » 29 Apr 2019, 17:38

Lep pozdravljeni,

Zraven mene so policaji našli vrečko, v kateri je bila manjša količina rastline z ''rjavo zelenimi delci'', policaja sta to našla zraven mene (pod klopco) in ne v moji posesti kar sta tudi v potrdilo zapisala. Bil sem sam ko sta se pripeljala, napisala sta potrdilo o zasegu predmetov,123.clen zakona o prekrških,poslano je bilo na OKT SKP PU. na analizo, tega potrdila nisem želel podpisat, nato je policaj rekel da bo vrečko poslal na dnk analizo ;) . zanima me kakšen je postopek te preiskave ali se res pošilja na dnk analizo in ali, če spoznajo, da je vrečka moja dobim večjo kazen. Naj vstrajam pri tem,da to ni moje ali je bolje priznat plačat kazen.

Hvala za odgovore

Cili
Prispevkov: 28
Pridružen: 29 Nov 2017, 06:41

Re: Kakšna kazen sledi (2. del)

OdgovorNapisal/-a Cili » 30 Apr 2019, 21:56

Drži se svojega zagovora. Dnk, ne verjamem da bodo ugotavljali. Tudi če, ne veš od kod je na vrečki. Drugače pa, pismo, kje maš razum, da tako pohaš, kjer se policaj lahko pelje mimo. Ehhh
_______________________________________________________________________________________________________

https://greenbalkan.org/

Zdravilec s konopljo in zdravilnimi rastlinami.


Vrni se na

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 in 0 gostovOpozorilo

Spletna stran KONOPLJA.ORG vsebuje informacije o rastlini konoplji in drogah. Nekatere sporne teme govorijo o vzgoji konoplje, zakonih, povezanih z drogami, rekreacijski rabi konoplje, medicinski rabi konoplje in svetovnih vplivih vojne proti drogam. Spletna stran KONOPLJA.ORG vsebuje tudi različne članke, fotografije konoplje in povezave z drugimi spletnimi stranmi s podobno vsebino.

Informacije, o katerih lahko berete na spletnih straneh KONOPLJA.ORG, so namenjene izključno izobraževalnemu namenu. KONOPLJA.ORG ne promovira uporabe katerekoli ilegalne ali legalne droge.

cron