Ročne spretnosti
-
Stari uporabnik #1926
Ročne spretnosti
Koliko časa praviloma potrebujete, da zvijete joint? Sekund, minut?
Ali si za to vzamete cel obred?
Ali si za to vzamete cel obred?
-
Stari uporabnik #238
Re: Ročne spretnosti
Evo, sem nalašč ravno kar zvil enega in zraven štopal. Nisem ekstra hitel, pač sem rolal normalno kot vedno. Albanka z povprečno veliko semenk, ven počistil semena, ziggi filtri, rizla plus (plava), cigareti gauloises legeres, (bluzim).
No v glavnem od trenutka ko sem začel drobit vrhe, pa do takrat ko sem vtrgal odvečen papir z ekologa je minilo natanko 2 min in 57 sek. Se pravi v poprečju 3 min za ekologa.
No v glavnem od trenutka ko sem začel drobit vrhe, pa do takrat ko sem vtrgal odvečen papir z ekologa je minilo natanko 2 min in 57 sek. Se pravi v poprečju 3 min za ekologa.
-
Stari uporabnik #1679
Ja odvisn od kod gledaš!?Recimo če dobim naprimer 5 g-ev odtrganih od kile jo je najprej treba nadrobit,to pa traja kr neki časa če hočš da je joint lep in ne ena pokrivljena basa,k iz nje štrlijo same štible !
Za drobljeneje recimo rabm ene 2 -3 minute pol pa valda zigi filter,pa smoking blue!Rizle + sucks!PA valda west light in ga naferam v minuti do dve!
Tko bom reku učash se mi je vse ful mudil zdj pavse na izi !tut tko je blo pač da smo 3 čakal na baklo in smo se pizdili ke je joint!Zdj ma pa vsak za svojo pa si ga nafera kokr hoče velzga lepga,...!
No uglavnm nikol nism znov kej dobr zvijat!
ajd
Za drobljeneje recimo rabm ene 2 -3 minute pol pa valda zigi filter,pa smoking blue!Rizle + sucks!PA valda west light in ga naferam v minuti do dve!
Tko bom reku učash se mi je vse ful mudil zdj pavse na izi !tut tko je blo pač da smo 3 čakal na baklo in smo se pizdili ke je joint!Zdj ma pa vsak za svojo pa si ga nafera kokr hoče velzga lepga,...!
No uglavnm nikol nism znov kej dobr zvijat!
ajd
-
Stari uporabnik #1679
30 sekund?Ja da se če maš že staf zmešan s tobakom pa če je vse nadroblen!Pol sam vržeš v rizlo naviješ filtr in zaferaš!to ja valda!No ja jst nemorm tok hitr!
Sam če morš pa drobit je pa druga stvar
ajd
Sam če morš pa drobit je pa druga stvar
ajd
-
Stari uporabnik #1021
jest sem s sabo na morje vzela vrečko od čikov, v kateri je blo čez 20g svete zeli .... sam sem pa zarad tega tud spala ponoč sam ene 2 urce, ker sem se mal prepozn spravla drobit .... sam skor ni lepšga kot vzet rizle, nardit filter ( ziggy priskoč na pomoč ), zmešat ganjo s tobakom, zrolat in .... viola .... jointek je pripravljen da dokonča svoje poslanstvo
-
Stari uporabnik #1926
Hvala
Ja samo jst si pošteno cigaro zvijem ne pa tiste damske miniče
Če si pa v družbi pa še štirje letni časi pa to še podaljša vseskupaj.
Oh, da o tulipanih nebi govoru
lp
Ja samo jst si pošteno cigaro zvijem ne pa tiste damske miniče
Če si pa v družbi pa še štirje letni časi pa to še podaljša vseskupaj.
Oh, da o tulipanih nebi govoru
lp
-
Stari uporabnik #773
najhitreje je blo okoli 30 sekund, da razdrobiš, zmešaš, zviješ... povprečno pa tam okoli 3 minute, saj se nikamor ne mudi
lp Tedy
lp Tedy