Ročne spretnosti

Uporaba, zloraba, uživanje, posledice, hašišarska parafernalija...
Stari uporabnik #238

Re: Ročne spretnosti

Odgovor Napisal/-a Stari uporabnik #238 »

In reply to:
Učer smo pa enga 30 cm zrolal (oziroma sm ga jest), pa sm dve rizli skup zlepu, rabu sm pa približn tok k z normalnim (če ne štejem leplenja rizel - ni rolce). Sam je bil pa nabasan do amena.

Ej dve rizli nista 30 cm.
Stari uporabnik #61

Odgovor Napisal/-a Stari uporabnik #61 »

Mah meni je pa nesmisel rolat dolge jointe. Zadnje čase jih rolam kar iz malih smoking plavih, če kadim sam, pa tudi drugače čim bolj slim, s čim manj tobaka.
Stari uporabnik #413

Odgovor Napisal/-a Stari uporabnik #413 »

In reply to:
Učer smo pa enga 30 cm zrolal (oziroma sm ga jest), pa sm dve rizli skup zlepu, rabu sm pa približn tok k z normalnim (če ne štejem leplenja rizel - ni rolce). Sam je bil pa nabasan do amena.

Buče, pa jabolka pa kumarce, pa paradižnik, pa joint dolg 30cm iz dveh rizl...
Stari uporabnik #551

Odgovor Napisal/-a Stari uporabnik #551 »

res so bli 100's, sam ganja je bla pa na mrtvo-praškasto nadrobljena (šla sva spat ob polšterih in vstala ob polšestih:), dejansko jo je is 30g nastal 22g .

treba znat....
Stari uporabnik #1510

Odgovor Napisal/-a Stari uporabnik #1510 »

Jz te stwari zmer frendom prepustim..se mi pač ne da s tem ubadat Če bi pa jz zvijala..ene trikrat pmoje celo sem.. bi pa trajal tm.. okol 15min pa ne bi blo lih preweč kwalitetno wse skp

MaŠy
Stari uporabnik #1996

Odgovor Napisal/-a Stari uporabnik #1996 »

My bad, hotu sm 20 napisat. Resno. Je pa bil iz dveh rizl in je bil približn 20 cm na uč.
Stari uporabnik #2052

Odgovor Napisal/-a Stari uporabnik #2052 »

ej to jest to pocnem na izi podlage itak ne rabeš tok da ni pene ce porabs za navadn 5 minut je kr mal prevec tulipan 10 minut cist zadost stopu pa itak nikol nism bom dons pa pol povem kok rabm sam pomoje vec ka 2 minuti nam rabu ce sm zviju u diskacu pa densu zravn pa nism rabu prov prevec cajta. Za tiste ka pa ne znate pa mam instrukcije cena en binc si zase navijem
Stari uporabnik #2052

ej gre mal vec u vrecko za cike kot sam 20 fuknes u mlincek za kavo 40 pa zmeleš pa je, pol pa u en joint das 10 pa seka
Stari uporabnik #2052

Masy sej to gre da ti drugi zvijajo sam to je mozno sam do te mere ko na izi pohas sej mas se cas sam sm se naucu ka sm solake zacev delat usak dan pred spanjem naucis se pa takoj sam da ti en enkrat pokaze drgac sm pa samouk pa sevedno mam instrukcije cena sevedno ista en binc zame
Stari uporabnik #2052

jest ti to recm 30 g je vedno 30g sam ti si mislu da je tko zgledal ane
Odgovori