mene pa neki zanima

Uporaba, zloraba, uživanje, posledice, hašišarska parafernalija...
Stari uporabnik #1862

Re: mene pa neki zanima

Odgovor Napisal/-a Stari uporabnik #1862 »

poznal sem kar nekaj deklet katere so kadile marihuano....
poznal sem pa tudi nekaj tipov kateri so na ta dekleta gledali malo postrani.

ampak, jaz na dekleta itak gledam malo postrani in mi je bolj všeč, če me na joint navabi tip, saj se tako počutim bolje in mi je pač kul......

Stari uporabnik #1064

Odgovor Napisal/-a Stari uporabnik #1064 »

pr nam je dost takih za to ni panike!!!še bolje je
Stari uporabnik #145

Odgovor Napisal/-a Stari uporabnik #145 »

Verjetno se giblješ v takem okolju kjer ne sprejemajo marihuane in njenih uživalcev.
Vsaj jaz tako mislim.

Drugači pa jaz osebno ne delam nobenih razlik med moškimi in ženskami, vsaj kar se pohanja tiče.

ACE
Stari uporabnik #2070

Odgovor Napisal/-a Stari uporabnik #2070 »

Jst mam kolegice s katerimi pogosto pohamo in same pravijo,da jih drugi ne gledajo kej čudn,če jih povabijo na j. Je pa res,da je način in pristop tut mal važn. Sploh pa.. če z j. v roki prideš k tipu (tipom) in ga prijazno skozti šalo povabiš, menda ni tak zahojen, da se ti bo izogibo al kva
Stari uporabnik #1985

Odgovor Napisal/-a Stari uporabnik #1985 »

pa kaj vam tok na to ganjo dogaja?

sicer pa če bi se drogirala, bi mi najbrž bilo vseeno, če z mano kadi tip ali pa ženska. tako, da mislim da pri fantih to ni nič drugače.

zate sunshine pa nevem. morda je res tako, kot je povedal ACE, da živiš v takšnem okolju kjer kajenje marihuane ni moralno sprejeto. recimo potem so pa moški itak pomalem šovinisti in je verjetno malo čudno, da jih neko dekle povabi na joint. verjetno jih ženska asertivnost bolj moti kot pa to, da kadiš marihuano.

Odgovori