Na maturanca z ganjo

Uporaba, zloraba, uživanje, posledice, hašišarska parafernalija...
Stari uporabnik #97

Re: Na maturanca z ganjo

Odgovor Napisal/-a Stari uporabnik #97 »

HHmm.... z letališčem se jst nebi zaj... še pred leti sm bil v angliji na jezikovnem tečaju... skupina stara od 12-17 let. Pridemo mi v UK na kontrolo, rentgen itd., in vpraša model 12 letno deklco kaj ma v torbi. Ona mu pokaže fotoaparat, nakar jo model vpraša če ma notr že film. Ona reče da ne in pol je mogla še fotoaparat odprt da mu je pokazala da je prazn...

Tko da na letališčih so prov pasji... Kr se tiče rentgena ti pa noben vosk ne bo pomagal... Mogoče kakšna svinčena kocka, sam to bo pa že spet sumljivo
Stari uporabnik #61

Odgovor Napisal/-a Stari uporabnik #61 »

hehe pomojem bo tudi vosek uber sumljiv, ker raztreliva so ponavadi precej podobna vosku, se ti ne zdi?
Stari uporabnik #1516

Odgovor Napisal/-a Stari uporabnik #1516 »

Mene zanima, če ma kdo kake izkušnje, kak kej zgleda na meji z AVstrijo, če so bolj pozorni na skupine maturantov kot na meji z Italijo, pa če je bil kdo priča temu, vse v zvezi z mejo z AVstrijo me zanima, če kdo ve
Stari uporabnik #1679

Odgovor Napisal/-a Stari uporabnik #1679 »

Ne mislm da Avtrijci niso tok zoprni!Mislm so sam čez Korensko sedlo ni blo nkol frke!pa smo bli 4 v avtu napokani pa čez čez mejo mel ene 30 gjov pa ene 5 eksov pa polh dreka lsd-jev pa niso nč težil!Sam udvisn!Avstrija je en tak plej k se ti ne splača tvegat!Kje relativno bliz pa rajš rečš kkšnmu frendu k je nesumljiv al se pa s starci lepo čez prešvercaš k na to foro avstrijci čist takoj padejo!Npr FOAFI so šli na razne tabore s šolo npr smučat na gerlicen al pa nevem km na tirolsk pa jih je bla cela unija!Vsak meu po 50 g-ev pa jih sploh pregledal niso1Sam osebne pa pasuše na kup un nahitr pogledu in papa čez mejo in ob prvem postanku veselo na eno lepo jollo
Stari uporabnik #229

Odgovor Napisal/-a Stari uporabnik #229 »

jah za maturanca je tezko svercat cez ce gres pa z starci se pa da cist komot k ne pregledajo cist nc
Stari uporabnik #2261

Odgovor Napisal/-a Stari uporabnik #2261 »

Kar se devanja za gate tiče, če majo psa, ste u kurcu!! FOAF je rekel, da je šel u Grčijo in je rekel, ah ne bom kompliciral, bom dal kr u žep na T-shirtu. In kaj se je nardil. Na mej je bil carinik s psom, skupinca je šla mim njega in pes jo je lepo uturio proti njemu! Zavohal na par metrov!

LP
Stari uporabnik #1510

Odgovor Napisal/-a Stari uporabnik #1510 »

Hmm...a se haš tut ful u izi zavoha?
Just askin'...k nimam izkušenj...
Stari uporabnik #61

Odgovor Napisal/-a Stari uporabnik #61 »

veš, da se.

ma ne nost s sabo no, lepo vas prosm ljudje božji. sploh na maturance ne.
Stari uporabnik #2261

Odgovor Napisal/-a Stari uporabnik #2261 »

Jst ti tega glih neb vedu zazihr povedat, ku nism pes ..mislm men se ni zdel, db mel haš tolk močen vonj kot ganja, čeprav mal ga ma, ne wem no. Jst mislm, da ma pes kle kr mal težji del..čeprav se čist lahk nardi, kr pes je pes in če je povrh vsega še ZDRESIRAN... Tko da če ga glih vidiš, pejt neočitno bol stran od njega oz. kr čist, če se da, al pa haš mal bol zavij nekak.. FOAF bse hmal usral, ko je zagledu psa proti seb jet, je pa res, da je mel on ganjo in tud mel jo je kr v vrečkici v T-shirtu!

p.s. sej te nch ne zejbavam Pridn ku angelčk

LP

Odgovori