Spomin

Uporaba, zloraba, uživanje, posledice, hašišarska parafernalija...
Stari uporabnik #238

Re: Spomin

Odgovor Napisal/-a Stari uporabnik #238 »

Ne vem zakaj več ampak točno tako sem enkrat zabluzil. Pa veš kaki so pogovori in način govorenja drugo jutro po prvem jointu po partyju.
Stari uporabnik #1739

Odgovor Napisal/-a Stari uporabnik #1739 »

Quote::
veš kaki so pogovori in način govorenja drugo jutro po prvem jointu po partyju

u ja to so smehi, posebej če maš kakega nafleširanca zraven.
Stari uporabnik #958

Odgovor Napisal/-a Stari uporabnik #958 »

Jest se spomnm k sem še kadila k sem mela res spomin na nuli, prou uno nč se nisem psomnla bla sem full pozabljiva ipd.

LP
Stari uporabnik #1870

Odgovor Napisal/-a Stari uporabnik #1870 »

glede kajenja in ucenja...
se mi zdi da ce se nekaj na novo ucis, neke nove informacije dobivas, potem ce si zadet je to ful tezje kot ce si trezen.. medtem ko ce obdelujes ze znane podatke, malo razmislas o tem kar ze ves, povezujes in tako naprej,..
potem to zapohan lahko v nekaterih primerih za nekatere ljudi bols..
jes poznam modela k je zagovarjal diplomsko nalogo , in ene par izpitov je sel pihnjen delat in je naredu vse z 10..zdi se mi pa da se ne uci pihnen ..

mogoce se za koga to velja?
Stari uporabnik #227

Odgovor Napisal/-a Stari uporabnik #227 »

za mene, hehe
se popolnoma strinjam s to teorijo.
samo vseeno je pa to drugace od stvari, ki so se ti dogodile v preteklosti, to pa se kar naprej pozablam. v bistvu zivis nekje v oblakih ker nimas casovne crte ciste, vseskupi je kar nekje dalec v preteklosti.
Stari uporabnik #1684

Odgovor Napisal/-a Stari uporabnik #1684 »

Jst sm se zapohan ucil samo enkrat, in sicer za test zgodovine v 4. letniku. Blo je en dan pred testom in men se ZELO ni dal ucit (ne maram zgodovine), pa sm vedu, da se morm. Na koncu sm vidu, da me samo sedenje za mizo in buljenje v prazno ne bo pripeljalo nikamor in sm su na balkon enga przgat. Pol sm sicer ksnih 15 minut mel mal problemov sledit crkam, ki so se poskusale premikat okol po knjigi ampak drgac pa morm rect, da mi je vse skupej nenadoma postal zelo zanimivo. Rezultat? Test sm pisal 4/5. Ocitno je naredil vec koristi to, da sm se lahko sploh pripravil do ucenja kot to, da sem si zaradi spinela kaj manj zapomnil.
Stari uporabnik #145

Odgovor Napisal/-a Stari uporabnik #145 »

Okej a ne, jaz lahko povem eno lepo zgodbico ki se mi je zgodila ko sem opravljal maturo(poleti 2002), za maturo sem se učil en dan pred vsakim izpitom, nonstop sem bil med tednom zapohan(razen takrat ko sem opravljal maturo) and guess what, maturo sem naredil s štiri.No problem.

Problem se je pojavil sedaj ko sem prišel na faks in ko ne razumem snovi, tako da bi mi kajenje trave med tednom zelo zmanjšalo že tako načete umske sposobnosti.

Bi se pa do neke mere strinjal s prej navedeno teorijo o še neosvojenih znanjih in osvojenih znanjih.

Pa še to kratkoročni spomin je pri meni šel bye bye tisti čas ko sem bil zadet, včasih sem postal totalno dezorientiran v času in prostoru.

ACE
Stari uporabnik #2395

Odgovor Napisal/-a Stari uporabnik #2395 »

kadim prb. 7 let, od tega 3 jointek or more na dan, z obcasnimi nekaj dnevnimi abstinencami...in mam spomin tuk u pizdi, da se mi na momente zdi, da me muca prou poneumlja...zmoznost koncentracije ne sploh, kar se pa tice kratkorocnega med kajenjem-u dont even wanna go there...
Stari uporabnik #2413

Odgovor Napisal/-a Stari uporabnik #2413 »

Em, jst sm pa razmislal, da bi si nabavu one tablete BILOBIL, ki jih v vsaki lekarni dobis. Te naj bi ble kao
dobre za spomin. Sm sou ceno zadnic uprasat, pa so tam
okol 1.400 SIT. A to bi pol v bistvu naj pomagalo, a ne?
Sam, da se mi spomin mal izbolsa, ker to kar se
zdele dogaja, je pa ze kriza....
Stari uporabnik #716

Odgovor Napisal/-a Stari uporabnik #716 »

Mislim da če enga na dan lepo skadiš da ni panike!
Res je da se bolj težko pripraviš k učenju ampak ko se pa je kul. Spomin pa me jebe tako da vem naprimer za neko stvar pa ne morem njti imena z a njo. A po dveh tdnih brez thc pa je vse spet normal stanje.

edino če veš kj nate vpliva NPr. prejšno nedeljo se vsedem pred knjigo in gledem samo v zvezek ppol ure potem pa si rečem ej to je sam zarad ganĐe odpri zvezek in preberi kej. in učil sem se in pislal 3!!!!! Psiho se moraš naučit obvladat in ni hudiča. Spomin pa se mi zdi da je ćisto fizična stvar! Na lenobo pa se da vplivat1

to je to

Zdje sm iz šole prišel pa nas učijo sam pit pa žbeje kadit pa mislim da je kj slivničnih napak k me boli kurac!

Zaaaaaaaaaakooooooooooooonnnnnnn
Odgovori