kajenje trave in samozavest
-
Stari uporabnik #989
Re: kajenje trave in samozavest
Men tud se občasno zgodi da mam neke hude psihe,še posebej sem to opazil ko me je psihiralo zarad iksov (grozen občutek res),kr neke monologe sem mel sam s seboj..uhhhh....to se dogaja predvsem ko si zvecer sferam petardo domačice in jo sam spoham
Pa občasno občutim pritisk okolja na mene (kot da bi me vsi gledali pa me opravljali)
Odvisno s kom poham,s frendi pa to np...debata miljon,filofozije se enkrat vec....smeha polna vglavnem!
Enjoy what is natural!
Pa občasno občutim pritisk okolja na mene (kot da bi me vsi gledali pa me opravljali)
Odvisno s kom poham,s frendi pa to np...debata miljon,filofozije se enkrat vec....smeha polna vglavnem!
Enjoy what is natural!
-
Stari uporabnik #2526
moral bi nehat kadit travo!
poskusi popit 1 dl vina preden greš na zmenek z dekletom.
travo kadi enkrat na mesec, sam, da razmisliš kaj se dogaja.
lahko pa popolnoma nehaš kadit in se raje poskusi sproščati brez kemije s pomočjo zvoka.
poglej na web page
lep pozdrav
theta
poskusi popit 1 dl vina preden greš na zmenek z dekletom.
travo kadi enkrat na mesec, sam, da razmisliš kaj se dogaja.
lahko pa popolnoma nehaš kadit in se raje poskusi sproščati brez kemije s pomočjo zvoka.
poglej na web page
lep pozdrav
theta
-
Stari uporabnik #2201
Quote:
lahko pa popolnoma nehaš kadit in se raje poskusi sproščati brez kemije s pomočjo zvoka
trava-kemija????
lahko pa popolnoma nehaš kadit in se raje poskusi sproščati brez kemije s pomočjo zvoka
trava-kemija????
-
Stari uporabnik #2009
Quote:
poglej na web page
hja, ampak tale device je pa programabilen: http://www.bwgen.com
poglej na web page
hja, ampak tale device je pa programabilen: http://www.bwgen.com
-
Stari uporabnik #1612
In Antwort auf:
a si kdaj probu z carvin wega al pa marin avdio napravami. . .
//the real drill//
a si kdaj probu z carvin wega al pa marin avdio napravami. . .
//the real drill//
-
Stari uporabnik #2542
js mam pa ponavad po travi vecjo samozavest, pa lazi se zgovarjam, bl odkrit.....vrjetn tut zato kokr se ne zavedam lih QL....sm pa dostkrat dubla tak staf d sm se sam rezala pa ni blo sans da bi kej rekla
-
Stari uporabnik #2558
hm...paranojo obvladat je v bistvu prava umetnost, kolkor se meni tu pa tam zdi .