weed quality
-
Stari uporabnik #90
weed quality
Helo!
Ej kwa a se dobi kle pri nas sploh kaksen kwaliteten weed al samo smrdljiva, neokusna bedna suha trava katero kadim zadnj dni ?
Imate kej bolše izkušnje....?
lp
Ej kwa a se dobi kle pri nas sploh kaksen kwaliteten weed al samo smrdljiva, neokusna bedna suha trava katero kadim zadnj dni ?
lp
-
Stari uporabnik #2799
Re: weed quality
Jaz sem dobo zadnje nekaj cajta v MB 50g dokaj dobrega hefta za 12.000 SIT, kar je za MB sprejemljiva cena, načeloma pa velja za malo dnara malo muzike, tak da če plačaš recimo 60.000 SIT ali več za stotko boš dobo taki heft da ti bo nasmešek segal od levega ušesa do desnega!
-
Stari uporabnik #90
ma ja saddam nism lih tak potrosnik da bi z 100tko ukol hodu tko da... tud na drobno bi se mogl dobit kaj dobrga.
sej cena je kokr ni pomembno. quality predvsem pa okus pa ja
sej cena je kokr ni pomembno. quality predvsem pa okus pa ja
-
Stari uporabnik #2799
No jaz skurim 50g v dobrem tednu, seveda sem pol skoz zadet...
No za majše količine pa tak:
-recim jaz dobim 0,7g odlične skune za 1.000 SIT
-ali 5g za 8.000 SIT (včasih lahko malo shandlam dol)
V glavnem važne so predvsem veze!!!
Za to ceno dobim celo leto heft saj je indoor skunk
V Ljubljani (če se ne motim si iz Ljubljane) pa so baje cene še nižje, tak da malo sprašuj in išči predvsem veze aka. stalnega dobavitelja!
No za majše količine pa tak:
-recim jaz dobim 0,7g odlične skune za 1.000 SIT
-ali 5g za 8.000 SIT (včasih lahko malo shandlam dol)
V glavnem važne so predvsem veze!!!
Za to ceno dobim celo leto heft saj je indoor skunk
V Ljubljani (če se ne motim si iz Ljubljane) pa so baje cene še nižje, tak da malo sprašuj in išči predvsem veze aka. stalnega dobavitelja!
-
Stari uporabnik #2603
indoor skuna - da se ti sline cedijo, prav res - maloprodajna 1500/g v ljubljani večje količine okol 50g se da malo pogajat, vendar pod čuka skoraj ni možno, razen če je stotka, potem okol 90000
-
Stari uporabnik #61
ma se da dobit kakšn mal bolj upscale weed tam po 700 do 1k za gram al pa dobr skunk od 1000 do 1500 gram.
kaj slabsega tudi pomislim ne, da bi kadil. itak pa nimam neke frke s tem, ker ga ne poham kej dost
kaj slabsega tudi pomislim ne, da bi kadil. itak pa nimam neke frke s tem, ker ga ne poham kej dost
-
Stari uporabnik #1945
Sej je tuki v LJ kar ene par FOAF-ov,ki imajo več al manj skoz slovenian homegrown.
-
Stari uporabnik #413
Quote:
Helo!
Ja dragi Kratek, ali mogoče sprašuješ po virih za dobavljanje marihuane, ali mogoče kršiš pravila DA konference, ne sej sam joke
Drugač pa itak, tko k fantje pravjo, če ne poznaš koga k ma skoz indor pol lohk kadiš sam tist pofukan dračje.
Drugač pa itak zdele še par mescev pa bo pol high potent weed that is homegrown, ne pa da je pofukan albanezi k smrdi, kurc to je pa tko k si ti pa jest ne morva doma narest plac za gojit
Helo!
Ja dragi Kratek, ali mogoče sprašuješ po virih za dobavljanje marihuane, ali mogoče kršiš pravila DA konference, ne sej sam joke
Drugač pa itak, tko k fantje pravjo, če ne poznaš koga k ma skoz indor pol lohk kadiš sam tist pofukan dračje.
Drugač pa itak zdele še par mescev pa bo pol high potent weed that is homegrown, ne pa da je pofukan albanezi k smrdi, kurc to je pa tko k si ti pa jest ne morva doma narest plac za gojit
-
Stari uporabnik #1616
no ja, zadne cajte bubam albanezi , vse ostalo mors met pa veze. Sem pa vse svoje moči vložil v svoje eno in edino bilko, ki pridno raste in raste.
još malo pa metar u njoj
još malo pa metar u njoj
-
Stari uporabnik #90
ne zumba ne krsim pravila DA konference.
samo sprasujem ce vsi kadimo ta jebeni srot
kot vidim ne, sam v praksi majo pa zmer vsi podobno sranje
samo sprasujem ce vsi kadimo ta jebeni srot
kot vidim ne, sam v praksi majo pa zmer vsi podobno sranje