cookiji NUJNO!!!!!!!!

Uporaba, zloraba, uživanje, posledice, hašišarska parafernalija...
Stari uporabnik #3253

cookiji NUJNO!!!!!!!!

Odgovor Napisal/-a Stari uporabnik #3253 »

pozdravljeni
mene neki zanima.
Prosm ce mi lahko en pove zakaj men cookiji ne ratajo?Nc ne butajo, pa ceprov sm vse po navodilih delu.
Moj nacin je bil:1,5 litra vode,sveze perje(500g),500g masla.Kuhal sem 3 ure,odcedil,dal v skrinjo.Pobral sem strjeno maslo dal moko jajca...,skratka recept za piskote in za 15 min v pecico.In nc ne dela.
Tok sm ze obupan.
A lahko en iz lastnih izkusenj cist tocn recept pove?Kaksn perje-suh al posusen?Cas kuhanja..VSE DETAJLE
PROSM!!!!!!
HVALA
Stari uporabnik #3179

Re: cookiji NUJNO!!!!!!!!

Odgovor Napisal/-a Stari uporabnik #3179 »

Probi brez vode. Lahk da ti je perje zanec. PERJE TI MORA BIT OBVEZNO SUHO! Lahk sam probas skuhat v pol litre mleka 500g perja pol pa skuhi puding pa bos vidu(vidla) ce ti perje sploh dela. Za dobre kukse je treba kar dost iskusenj. Pisi kok ti bo ratal.
Lahk pa iz perja nardis tud shit,ce te zanima recept pisi.
Stari uporabnik #3253

bom probu.Hvala lepa za nasvet.Napisu bom pa nasledn tedn k pridem iz morja.Morm it mal na dopust.
Stari uporabnik #3253

je pa tud mozn da sm perje prezgodi pobral,pa zato ni butal.Pac sm se amater.Jebat ga.Bo ze bols.Sm pa tud mal pobrsku po forumu in sm najdu en recept k se mal razlikuje od mojga nacina.Kao da mors najprej perje prevret(10 min),pol ga das pa v posodo z maslom+vodo.Naprej pa vse isto.
Stari uporabnik #2352

Odgovor Napisal/-a Stari uporabnik #2352 »

To z vrenjem perja nebi mel nobene razlike, fora pri temu je da se večina snovi k niso pomembne za zadetost odstranijo, oz. se vežejo na vodo, thc se pa veže na maščobo. To je razlika. Drgač pa zelo možno je da je perje jajc. Probi dat navadno ganđo namest perja (če ti je ni škoda, men je ni) pa dej magar 5g pa boš dubu lep kozarček mleka od katerega boš vsaj mal nablojen. Men je še zmer ratal bang nardit - tko da to ni nubena umetnost(k je pa podobn kt maslo za kukije, sam da tm daš puter pa vodo).
Stari uporabnik #716

Odgovor Napisal/-a Stari uporabnik #716 »

mi pa kuhamo v putru in mleku dokler ne rata gosta masa kot puding in s tistga pa kukije. učink zagarantiran če je vsaj kej thc-ja v perju.
Stari uporabnik #3253

Ja cist mozn je da je perje en jajc.Ampak na to pa sploh nism pomislu.Se mi je cist normaln zdel da ce ma dokaj normaln vonj da ni panike.Ampak jebat ga-sm se zajebu.Folk vsem hvala za odgovore.
Stari uporabnik #2752

Odgovor Napisal/-a Stari uporabnik #2752 »

Rajs ti delaj shit tako k ti je sunbeat reku ali pa olja se da tud nekaj iztisnit postopka za oba pa nista komplicirana
Stari uporabnik #2758

Odgovor Napisal/-a Stari uporabnik #2758 »

500 g perja 500 g masla?
prvic, kot prvic v perju je tko al tko slabo s THCjem
mrbit ma mosko perje vec.
Drgac pa ti mal spemen kolicine pa kaksen vrhec notr dej, ker iz nic ni nic, iz mal je mal manj, iz velik je dobr, ce pa das ogromn pa buta.
Definitivno je to potrata trave, samo so pa tud nekadilci zadeti in to tako tako da je joj.
Jah puding je se zmeri bols varianta, kot pa samo mleko ali beng.

FOAFov rectept je ponavad tko ene 300 g masla 1+ liter mleka pol pa do vrha vrsakov tko da je vsa trava potopljena u tekocino, da pride macoba do vsakega dela vrsaka. 6ur izi kuhanja in pusenja. Kukiji in puding verjem mi cel vikend bojo vsi gotovi k bojo bliz prsli.
Stari uporabnik #238

Odgovor Napisal/-a Stari uporabnik #238 »

Stari to je bedarija, ker ti garantiram da nekje mišunga: 2kg masla, 10l mleka, 2,5kg perja, kuhanje 24 ur minimalno, potem pa vse skupaj sprešat v mali preši do zadnje kaplje. Na koncu je še čarovnija, ki naj ostane skrivnost kuharja in Garantiram ti, da boš od tega tak zadet, kot ne boš nikdar od nobenega kajenja, pa ne rabiš vrhov.;)

To je zadnji recept, ki sem ga uporabil pred 14 dnevi
Odgovori