ce policaji najdejo doma ...?
-
Stari uporabnik #3259
ce policaji najdejo doma ...?
jo
mam par biljk na vrtu in so mi zrasle dobesedno cez glavo.
ker me skrbi, da bo kak sosed prijavil vse skupaj, me zanima, kaj se zgodi, ce ti doma najdejo 4 biljke, velikosti 180 -190 cm. A kdo ve kaksne so kazni (konkretni primeri???).
lp plc
mam par biljk na vrtu in so mi zrasle dobesedno cez glavo.
ker me skrbi, da bo kak sosed prijavil vse skupaj, me zanima, kaj se zgodi, ce ti doma najdejo 4 biljke, velikosti 180 -190 cm. A kdo ve kaksne so kazni (konkretni primeri???).
lp plc
-
Stari uporabnik #2752
Re: ce policaji najdejo doma ...?
Ves kj stranger najbols da delas tko da jih zvijas sam to mors zacet delat ze ko so velike recimo pol metra ali malo vec pol une po tleh rastejo kamor jo pac peljessam mors met na takmu placu kjer je dovolj svetlobe poj ni panike al pa jih z mrezo pokrijes tud tamnekje pr metru visine in poj tam rastejo sam mreza je dost vpadljiva zraun ceste no ja vsaj moje k so v bistvu zakli od krompirja skupaj zvezani najbolj pocen pac.
btw:tud pomoje ce jh zdaj zacnes zvijat lepo pocasi ji ne more kj ekstra bit.
ps:js imam za drugo leto nacrtovan en poskus gojenja v cevi za drenazo
btw:tud pomoje ce jh zdaj zacnes zvijat lepo pocasi ji ne more kj ekstra bit.
ps:js imam za drugo leto nacrtovan en poskus gojenja v cevi za drenazo
-
Stari uporabnik #413
Quote:
odsekali ti bodo roko!!!!
Ja tko k so to delali v času visokih civilizacij, pa še pol ene par stoletij, al je blo skor tisočletje , ah ne vem, vglavnem roka bo šla
odsekali ti bodo roko!!!!
Ja tko k so to delali v času visokih civilizacij, pa še pol ene par stoletij, al je blo skor tisočletje , ah ne vem, vglavnem roka bo šla
-
Stari uporabnik #188
4. člen
Za proizvodnjo prepovedanih drog se štejejo vsi postopki, kjer se pridobivajo substance iz 2. člena tega zakona, vključno z gojenjem, predelavo in njihovo končno izdelavo.
31. člen
Z denarno kaznijo od 100.000 tolarjev do 5.000.000 tolarjev se kaznuje za prekršek posameznik, ki samostojno opravlja dejavnost, če proizvaja oziroma da v promet prepovedane droge brez dovoljenja ministra (prvi odstavek 8. člena oziroma prvi odstavek 10. člena).
več o tem
to je vse kar sem najdla o tem, več pa naj ti pomagajo pravniki
Za proizvodnjo prepovedanih drog se štejejo vsi postopki, kjer se pridobivajo substance iz 2. člena tega zakona, vključno z gojenjem, predelavo in njihovo končno izdelavo.
31. člen
Z denarno kaznijo od 100.000 tolarjev do 5.000.000 tolarjev se kaznuje za prekršek posameznik, ki samostojno opravlja dejavnost, če proizvaja oziroma da v promet prepovedane droge brez dovoljenja ministra (prvi odstavek 8. člena oziroma prvi odstavek 10. člena).
več o tem
to je vse kar sem najdla o tem, več pa naj ti pomagajo pravniki
-
Stari uporabnik #238
Ma kurca denarna kazen. Dobiš ponavadi tam od 2 do 3 leta pogojnega pa amen.
-
Stari uporabnik #61
Oh ja Rush. Precej verjetneje je, da dobiš denarno kazen. Je pa odvisno, ali se policija spravi, da te predlaga k sodniku za prekrške ali pa si prislužiš kakšno kazensko ovadbo. Ampak po mojih izkušnjah za par rož (tudi tja do 10) je precej bolj verjeten sodnik za prekrške in s tem denarna kazen.
Pogojna kazen sicer res zgleda ugodneje, ampak dejansko to ni ugodnejše, konec koncev obsodba v kazenskem postopku za seboj prinese marsikatere neprijetne posledice.
lp
Pogojna kazen sicer res zgleda ugodneje, ampak dejansko to ni ugodnejše, konec koncev obsodba v kazenskem postopku za seboj prinese marsikatere neprijetne posledice.
lp
-
Stari uporabnik #2009
kje se je pa ta zakon uzel? a ni od 50.000 do 250.000 SIT kazni?
-
Stari uporabnik #227
FOAFa so dobil, sicer pred par leti, s kakimi 10 sadikcami, ampak so ble se bebike, cca 10cm visoke. je dobil sodnika za prekrske, vse skupaj je placal 27k.
-
Stari uporabnik #2352
Kuko jim to rata... Sej če maš doma ti zlepa ne morjo najdet, oz. če nimajo naloga itak ne smejo not, ani tko? Torej ti nč ne morjo razn če dobijo nalog za pregled bajte.