zastrupitev s thc?

Uporaba konoplje v zdravstvene namene.
Odgovori
Stari uporabnik #3592

zastrupitev s thc?

Odgovor Napisal/-a Stari uporabnik #3592 »

Evo, kaj se mi je zgodilo. Sva s fantom delala kukije. In nama jih je ratalo ful, tko da sva bla prepričana, da niso močni. Pa sem pojedla tri, ker so bli ful dobri. Po treh urah, ko sem šla že spat, se je pa začelo in sem mislila, da bom umrla. Ampak dobesedno umrla, kar odnašalo me je. Da ne omenjam bruhanja,...

A se je že komu kdaj to zgodilo? Men se je vse tako zagnuslo, da se mi zdi, da še kadila ne bom več.
Stari uporabnik #3072

Re: zastrupitev s thc?

Odgovor Napisal/-a Stari uporabnik #3072 »

join the club . Men se je isto zgodilo, sicer brez bruhanja (tolk slabše) sam da sem jest se veliko več vase zmetal, pa še zalil z vinom. . Tudi premaknat niti govorit nisem mogel, četudi sem hotel. Najlepši trenutek je bil, ko sem se kar naenkrat začel zavedat samega sebe in je začelo popuščat. Potem sem pa par dni bil še čisto izčrpan. Definitivno najbolj grozna izkusnja nasploh...
Od takrat nikdar več ne jem kukijev, kadim pa še vedno, vsaj veš, kolk si doziraš.
Stari uporabnik #1758

Odgovor Napisal/-a Stari uporabnik #1758 »

Men se je to zmeraj zgodlo, dokler, da jih nisem zacel preiskusati po pameti, enga za začetek kake 2 uri pocakat pa pol naprej, kurbarija kukiji so tako zajebani glih zarad tega, ker jih ne mores pametno dozirat, preden ne sprobas prvega. Mene je zmeri zmetalo na polno. Enkrat sem si prav zracunal, sem ga pojedu in sel na obisk za 1uro sem reku pol pa hitr domov, ce bo slucajno preveč zaseku. Po pol ure, ko sem bil pri sosedu je samo prišel predpotresni sunek in sem skoču, da bi od sosednjega bloka do mee prletu, pa mi je na poti gospod režiser odrezu film, pa spet nisem vidu konca
Sam so kul, tk zvečer doma al pa kako soboto s kolegom ammmaa pa v mesto bluzit
Stari uporabnik #61

Odgovor Napisal/-a Stari uporabnik #61 »

Hja, kukiji pod pogojem, da so dobro pripravljeni zadenejo na malo drugačen način kot ganja pri kajenju.
Meni osebno je to prilično beden občutek, zato tega ne počnem.
Stari uporabnik #3593

Odgovor Napisal/-a Stari uporabnik #3593 »

Jaz imam podobno izkušnjo z kukijmi kolega je napeko par keksov zategnema vsak po dva po 5 minutah primejo skadima še eno džolo pol pa BUM sem reatal zelen najhujše je bilo to da nisem več kontroliral svojega telesa noge me niso ubogale roke prav tako ne sem se hoto vstat sem pado nekak se mi je potem uspelo vstat naredo sem en korak pa mi je desna noga šla v levo leva pa v desno Tak sem bil 3 ure pol je pa spustlo. Sam mi je pa bilo fino
Stari uporabnik #2352

Odgovor Napisal/-a Stari uporabnik #2352 »

Česa tazga kokr nekateri tle pišete mi lih ni ratal dosežt (čeprow probal bi, ni kej ) sam so pa tut mene že kukiji oz. bang lepo odpelal. Se spomnem enkat (taprvič ko sem bang pil) me je čist namedlo. Mene kliče kolegica če se dobiva v mestu, oz. pri rudolf majstru kipu nasprot glavne avtobusne in jest ja ok se dobiva tam čez 20 min. Jest se nisem mogu spoment kje je to, tolk sem bil nablojen. No pol ko sem nehu razmišljat kje to je sem se pa samo peljal in sem prišel tja. Še sam ne vem kako mi je to ratal
Stari uporabnik #3593

Jaz si pa ne želim več preprosto je bilo to tu much. Aja halucinacije je že mel kdo pa ganji? Ker sem jih imel 30 s sem bil dobesedno v drugem svetu Saj veste poklekneš se ful nadihaš zraka zajameš sapo ter se hitro vstaneš in padeš.
Stari uporabnik #1516

Odgovor Napisal/-a Stari uporabnik #1516 »

Men se je ze zgodil da sem skuhu ubitacen puding:) Sem pojedu tri velke zlice, ker sem mislu da nebo tak hudo, pol smo sli pa na pico in me je ze po pol ure tak obrnil da so me mislni odpelat v bolnco, prvo sem cist bled ratu, potem so mi zacele kaplice potu teci iz vrata, govorit itaq nisem mogu, pol pa kr enkrat sem nazaj prsu, pa pol spet nazaj, pa lahk sem kontroliru svojo barve koze, pa kr neki, mi je ful dogajal, sam me je blu pa tud ful strah da bo kej drudzga narobe, pol so me pa domu odnesel:) sem se pa skozlal, pa pol mi je se 6 ur dogajal tak da mi je vsega skup dogajal kakih 7 ur:) Obcutek fenomenalen:) Treba se probat, sam mau bul u easy varjanti:)
Stari uporabnik #3593

Recept prosim
Stari uporabnik #1516

Odgovor Napisal/-a Stari uporabnik #1516 »

recept čist simpl, sam dost je packarije:) Jst sem meu 2 litra mleka, pa ene 100 do 150 g perja (domacga:)) no in to sem kuhu ene 3 ure, vmes sem pa dodaju se mau masla pa vode, in to sem pol skuhu, precedu, tak da je ostal sam "mleko". In potem sem vzel pudinge in delal po receptu za puding. In pol je nastalo to:) Ko sem jedu sem meu obcutek kot da prežvakujem vršake:)

Sam folk ne pretiravat k zna bit hudo:)
Odgovori