Mamilašom prijazne države
-
Stari uporabnik #551
Re: Mamilašom prijazne države
to probavajo že 30 let. nej majo vesele...
-
Stari uporabnik #775
Pred casom je bla na tvju oddaja o Jamajki pa je blo recen, da je trava ilegalna sam, da se zadevo se vedno goji in konzumira kot prej.
Glede ZDA je en omenu, da so liberalni glede trave. Pred pol leta sem se pogovarju ravno o tem z modelom iz Floride in mi je reku, da za posest v vecini zveznih drzavh lahko fases do 5 let zapora s tem, da po treh takih prestopkih fases kar dosmrtno (3 strikes rule). Toliko o liberalnosti.
Glede ZDA je en omenu, da so liberalni glede trave. Pred pol leta sem se pogovarju ravno o tem z modelom iz Floride in mi je reku, da za posest v vecini zveznih drzavh lahko fases do 5 let zapora s tem, da po treh takih prestopkih fases kar dosmrtno (3 strikes rule). Toliko o liberalnosti.
-
Stari uporabnik #14
Ima kdo kakšne informacije glede Slovaške? Kaj se da gor dobit in kolk policaji težijo?
-
Stari uporabnik #5023
slovaška naj bi la zelo zafukana...dobil so foaf-a pa je gor ustal 8 mescov za 2 g..
na slovaškem se ni za igrat...
na slovaškem se ni za igrat...
-
Stari uporabnik #3902
ne vem kaj to komplicirajo,saj vsak ,ki se mu bo zdelo,bo ravnal po svoji volji,cetudi je kaznivo..........
-
Stari uporabnik #3799
Kwaa, da bi ostal v zaporu nekje na slovaški za 8 mescev, zarad 2 G !!!!!! faak, jes bi znoru
-
Stari uporabnik #3902
jap,res oderusko ni kaj....
recimo ,da je to neke za kako kilco sprejemljivo....
recimo ,da je to neke za kako kilco sprejemljivo....
-
Stari uporabnik #1679
pa sej v sloveniji lahk povsod pohaš!! Ni se ti treba lih kazat na prešercu, sam drgač pa res ni panike!!
Evopar placov v lj, kjer ni nobene panike(ok sej so že pršli, sam itak fukneš stran)
-makalonca(fukneš v vodo če pride krimič)
-krakovc(ok tam so zdej sam še čefurji)
-tivoli(še nikol ni blo nbenga tam)
-štenge ob ljubljanci(plaža baje po novem ,...isto fukneš v vodo jolo če gdo pride)
-okol gradu je ful enih placov
-za vegovo (noja za ta plac je bl tko)
uglavnm če tko pogledaš sploh ni panike pa so placi sred centra lj, kaj šele izven mest, in če mene prašaš je slo meka za pothede
Evopar placov v lj, kjer ni nobene panike(ok sej so že pršli, sam itak fukneš stran)
-makalonca(fukneš v vodo če pride krimič)
-krakovc(ok tam so zdej sam še čefurji)
-tivoli(še nikol ni blo nbenga tam)
-štenge ob ljubljanci(plaža baje po novem ,...isto fukneš v vodo jolo če gdo pride)
-okol gradu je ful enih placov
-za vegovo (noja za ta plac je bl tko)
uglavnm če tko pogledaš sploh ni panike pa so placi sred centra lj, kaj šele izven mest, in če mene prašaš je slo meka za pothede
-
Stari uporabnik #61
V Sloveniji lahko dejansko pohaš čisto povsod. Res pa ni fino, če si debil, in greš na najbolj očitne place po parkcih in podobnih zbirališčih hašišarske svojati, kamor policaji najprvo pogledajo.
Tudi ni fajn, če se voziš po LJ v avtomobilu in zvijaš joint visoko nad armaturko, ter te ustavi nasproti vozeči policaj. (poznam dva primera)
Če pa si na normalnem placu v Lj, na klopci ravno prav odmaknjeni in ne preveč skriti recimo, ali pa tudi na prešernovem spomeniku te pa nobeden ne bo niti povohal.
Če vas pa dobijo z jointom pred Kolosejem, kjer se v najbolj skritem kotičku parkinga v krogu drenja 8 modelov, pa si res pripišite to samo svoji neumnosti. Pač tudi DArwin ima prav, najprej pofukajo največje debile.
Tudi ni fajn, če se voziš po LJ v avtomobilu in zvijaš joint visoko nad armaturko, ter te ustavi nasproti vozeči policaj. (poznam dva primera)
Če pa si na normalnem placu v Lj, na klopci ravno prav odmaknjeni in ne preveč skriti recimo, ali pa tudi na prešernovem spomeniku te pa nobeden ne bo niti povohal.
Če vas pa dobijo z jointom pred Kolosejem, kjer se v najbolj skritem kotičku parkinga v krogu drenja 8 modelov, pa si res pripišite to samo svoji neumnosti. Pač tudi DArwin ima prav, najprej pofukajo največje debile.