SKUNA-VUTRA
-
Stari uporabnik #2352
Re: SKUNA-VUTRA
Hm, v kosezah (ljubljana) se je zmeri govoril vutra pa take podobne, mičkri, šišha itd. Vsaj iz tam sem se tut jest navadu uporabljat te izraze.
-
Stari uporabnik #1114
Ti si iz Kosez? Pol sva pa skor soseda...
...sam da se je pr nas vedno uporabljal kej drucga, itaq se pa izrazi spreminjajo na vsake tolk, k se kej folk v kej novga ufura
papa
Dr_EAmer
...sam da se je pr nas vedno uporabljal kej drucga, itaq se pa izrazi spreminjajo na vsake tolk, k se kej folk v kej novga ufura
papa
Dr_EAmer
-
Stari uporabnik #2352
No nism čist iz kosez, samo mam do ke 3 minutke
Drgač pa ja izrazi se spreminjajo, čeprav izraz vutra je že od kar kadim
Drgač pa ja izrazi se spreminjajo, čeprav izraz vutra je že od kar kadim
-
Stari uporabnik #1855
Izraz vutra je na naš trg pršu z albanko-bosanko in takimi podobnimi low-quality travc. Prihaja iz naših južnih sosedov, iz kje točn pa ne vem tko kot noben ne ve kdo je u bistvu Obelix
-
Stari uporabnik #2506
ste pozabil, da najlaži ločiš po vonju, če je pa svetlo se pa tut vid ful mejhnih kristalčkov po vrhu, kar je neki najlepšiga pr skuni. Pa tut ko jo kadiš točno veš da to ni navadna ganja.
-
Stari uporabnik #2352
Ja ja, kristalčki, to je pa tanajlepš... Mmmmm, prow zadišijo
Sicer so pa tut na domačicah ponavad zmer kristalčki, tko da ni vse kar se sveti skuna, hehe.
Sicer so pa tut na domačicah ponavad zmer kristalčki, tko da ni vse kar se sveti skuna, hehe.
-
Stari uporabnik #1976
se ne strinjam.... da je izraz prsu z albanko-bosanko... ker ta izraz poznam ze vsaj osem let...
...vem pa tudi, da so albanci dilerji... kao slovensko robo imenovali za albanko ... jaz sem sicer vedu, da je domace proizvodnje... a folk je bil zaljubljen v "albanko"
...vem pa tudi, da so albanci dilerji... kao slovensko robo imenovali za albanko ... jaz sem sicer vedu, da je domace proizvodnje... a folk je bil zaljubljen v "albanko"
-
Stari uporabnik #2884
Ena čisto preprosta razlaga: ko pokadiš joint "vutre", si malce zblojen, ko pokadiš joint skune, pa si v nebesih. Vsaj tako je pri nas .
-
Stari uporabnik #3192
Quote:
Ena čisto preprosta razlaga: ko pokadiš joint "vutre", si malce zblojen, ko pokadiš joint skune, pa si v nebesih. Vsaj tako je pri nas
Oprosti moji nevednosti, kak pa je filing, ko si v nebesih...sam tako me zanima, da bom naslednjič vedu, a kadim "vutro" al skank.
Ena čisto preprosta razlaga: ko pokadiš joint "vutre", si malce zblojen, ko pokadiš joint skune, pa si v nebesih. Vsaj tako je pri nas
Oprosti moji nevednosti, kak pa je filing, ko si v nebesih...sam tako me zanima, da bom naslednjič vedu, a kadim "vutro" al skank.