THC VAPO!!!
-
Stari uporabnik #4093
Re: THC VAPO!!!
aja, kdor ne vidi je tu link:
http://www.geocities.com/vapopav/Untitled-1.jpg
http://www.geocities.com/vapopav/Untitled-1.jpg
-
Stari uporabnik #4093
TALE MORA PA VSEM DELAT:
http://www.geocities.com/vapopav/vapopav.html
-
Stari uporabnik #4027
Vapo če si to naredil sam doma, pol si !A jih prodajaš?koliko so?pm me!
-
Stari uporabnik #3799
Super !
Sem tudi sam že razmišlju o čem takem, ker ne prensem tobaka in sovražim tist stoned feeling, ker so počutim nemočnega
Pomoje noben ne bi mel nič proti če bi bolj podrobno napisal kako si ga izdelal
Zanima me samo kako ti uspe držati ravno 200 C, maš kak termometer?
BTW: a ni 185C T pri katerem se izloča THC ?
Sem tudi sam že razmišlju o čem takem, ker ne prensem tobaka in sovražim tist stoned feeling, ker so počutim nemočnega
Pomoje noben ne bi mel nič proti če bi bolj podrobno napisal kako si ga izdelal
Zanima me samo kako ti uspe držati ravno 200 C, maš kak termometer?
BTW: a ni 185C T pri katerem se izloča THC ?
-
Stari uporabnik #238
Svaka čast, da si to skupaj spravil. Samo ne da bi te hotel užalit, ampak ta in njemu podobni vaporizerji ne naredijo enakega efekta, kot oni ko vroč zrak piha v balon. Probajte oba in se prepričajte na lastne oči. Kolega je ravno predvčeraj prišel iz amsterdama, kjer je kot stekli probaval vse vrste vaporizerjev in je prav tako rekel, da čez takega ni, ker ne vem zakaj pri teh, ko moraš sam vlečt, heft je pa direkt na grelnem telesu, ni takega izkoristka, kot pri tistih ko vroč zrak piha skozi ganjo.
-
Stari uporabnik #3799
Ja z vaportizerji nimam praktičnih izkušenj. Kolikor mi pa logika pravi je takole:
THC iz marihuane izpari pri 185 C. Kar je tudi ni preveč, da bi se kaj zakurilo, tako ni dima in ni vonjav (kaj pa THC nima vonja?)
Največji problem je zagotoviti 185 C. Najlažje je to doseči z komoro kjer je 185 C notri pa je marihuana, tako se izloči samo THC. Če to delaš na ponvi, je izkoristek zelo slab, ker ima 185 C samo ponev, zrak pa manj, tako se THC izloči samo ob stiku, torej zelo malo. Če bi povečal temperaturo pa bi zažgal in tako dobil podeoben efekt kot pri navadnem jointu.
Za učinkovit / pro vaporizer bi rabu neki kar mer temperaturo, pa neki ki greje zrak in ima narejeno zaporo pri 185 C, tako bo skoz ista temperatura. Pomoje da bi za ene 5 do 10 jurjev lahko tud to naredu, pa seveda mal iznajdlivosti =)
THC iz marihuane izpari pri 185 C. Kar je tudi ni preveč, da bi se kaj zakurilo, tako ni dima in ni vonjav (kaj pa THC nima vonja?)
Največji problem je zagotoviti 185 C. Najlažje je to doseči z komoro kjer je 185 C notri pa je marihuana, tako se izloči samo THC. Če to delaš na ponvi, je izkoristek zelo slab, ker ima 185 C samo ponev, zrak pa manj, tako se THC izloči samo ob stiku, torej zelo malo. Če bi povečal temperaturo pa bi zažgal in tako dobil podeoben efekt kot pri navadnem jointu.
Za učinkovit / pro vaporizer bi rabu neki kar mer temperaturo, pa neki ki greje zrak in ima narejeno zaporo pri 185 C, tako bo skoz ista temperatura. Pomoje da bi za ene 5 do 10 jurjev lahko tud to naredu, pa seveda mal iznajdlivosti =)