THC VAPO!!!
-
Stari uporabnik #4093
Re: THC VAPO!!!
Brez zamere ampak me res zanima kako bi za 5 jurjev to zrihtal. Termometri do 200°c so dragi k prasica poleg tega bi se stroški vapota dvignl za ene 40%. Pri Vapotu pa so zraven priložena navodila kako pravilno izsušit in ne zažgat oz. izžgat bulce.
Če veš rešitev za borih 5.000 bi jo res rad slišal.
Če veš rešitev za borih 5.000 bi jo res rad slišal.
-
Stari uporabnik #1758
Re: THC VAPO!!!
Mogoče star fen, ventilator malo upočasniš, zmeriš temperaturo izpihanega zraka? Js vidim veliko pomankljivost pri tem izdelku ravno pri tem, da ne piha vroč zrak skoz material.
-
Stari uporabnik #4093
CHOLT45!!!
Cholt45 dej mi prosim pošlji en tvoj e-mail naslov ki dela, ker ti nikakor ne morem poslat pošte...
-
Stari uporabnik #4027
Re: CHOLT45!!!
Quote:
Vapo said:
Cholt45 dej mi prosim pošlji en tvoj e-mail naslov ki dela, ker ti nikakor ne morem poslat pošte...
Daj mi na pm(private mesage), sicer pa cholt45@mail386.com mora delati!
Glede tega mate prav fantje, ampak je vapo in je za 5000sit!Takda!če hočeš met kvaliteto si pa unega za 100000 kupiš ne?!
-
Stari uporabnik #4093
Točn to. Za tok eurou k bi dal za Vapota (pa še to sam dele plačaš jest mam za kafo pa čike) se ti pare povrnejo po eni konzumerani petki skune.Pa če ga pol fukneš stran ne boš (pa ga ne boš) čist nič zgubil.
Če pa daš 350 eurou ...
Če pa daš 350 eurou ...
-
Stari uporabnik #3799
Hmm, če hočeš zanesljivo nardit, bi rabu termometer, drugač bi bla ta varianta, da res najdeš en fen ki piha 180 C =)
Neki bi rabu kar naredi to temperaturo, potem pa sam z termometerjem preveriš, skalibriraš in potem ga ne rabiš več, torej si ga lahko samo sposodiš.
A ima kdo fan doma? pa termometer digitalni ? =)
drugač bom jest prteveru kolk je vroče pr šobah
Neki bi rabu kar naredi to temperaturo, potem pa sam z termometerjem preveriš, skalibriraš in potem ga ne rabiš več, torej si ga lahko samo sposodiš.
A ima kdo fan doma? pa termometer digitalni ? =)
drugač bom jest prteveru kolk je vroče pr šobah