Kako se kadi šit
-
Stari uporabnik #902
Re: Kako se kadi šit
Quote:
dojkoslav said:
Nehi pohat za neki cajta!!
zelo dober nasvet!
lp
OrlyTM
-
Stari uporabnik #1021
IMHO nimaš prave tehnike kajenja...
tud sama dolg cajta nisem marala haša, ker ni blo nobenih učinkov. potem sem bla deležna razlage, čemu ga je fajn in koristno kadit kokr cigaret ( pa ne u smislu, da nardiš en dimček in ga čim dlje držiš v roki, pač pa da počas in "močno" vlečeš ). razloge sem žal že pozabla, haško pa še zmer prbija .
možno je pa tud, da se sam ne zavedaš, da te prbije, ker si vajen na travo, ki IMO čist drugač in bolj brutalno zadane ... folk je lahko prbit sam od tobaka, ker so ga skadil v mišljenju, da je not kej opojnega. mejbi obstaja tud opposite efekt
možnost3: trg je trenutno zasičen s hašom in sploh ne dvomim, da med njim ogromno šita v pravem pomenu besede
tud sama dolg cajta nisem marala haša, ker ni blo nobenih učinkov. potem sem bla deležna razlage, čemu ga je fajn in koristno kadit kokr cigaret ( pa ne u smislu, da nardiš en dimček in ga čim dlje držiš v roki, pač pa da počas in "močno" vlečeš ). razloge sem žal že pozabla, haško pa še zmer prbija .
možno je pa tud, da se sam ne zavedaš, da te prbije, ker si vajen na travo, ki IMO čist drugač in bolj brutalno zadane ... folk je lahko prbit sam od tobaka, ker so ga skadil v mišljenju, da je not kej opojnega. mejbi obstaja tud opposite efekt
možnost3: trg je trenutno zasičen s hašom in sploh ne dvomim, da med njim ogromno šita v pravem pomenu besede
-
Stari uporabnik #2352
Ja jest tut poznam ful folka k trdi da jih haš ne zabija in nevemkajše... Haš morš znat kadit kokr je majči rekla Sej se sliš neumn, samo mene haš poč tko kot je treba, oz. včasih me ne no, samo včasih me nič ne poči, nekako se morš samo pudohovit z njim da opaziš ta način zadetosti.
Lih včeri sm enga kadil in je kr lepo zamedel
Lih včeri sm enga kadil in je kr lepo zamedel
-
Stari uporabnik #4271
nardiš dim..dva pol pa k na jointu vidš koščke šita/hašha k tlijo začni iz zunanje strani vlečt dim ki se kadi od koščkov (si predstavljaš ), tko ubistvu dobiš še največ od šita k prepočas gori da bi se ga kadil kot travo .
-
Stari uporabnik #4324
Šestič mi je uspelo. Ampak se niti najmanj ne more primerjat s travo.