kloniranje
-
Stari uporabnik #3799
Re: kloniranje
Aja pa kloni majo rajš 20/4 kot 18/6, ali manj. Uspejo tudi pod 24/0, tako da več svetlobe!
-
Stari uporabnik #3902
stvar:
klone sem vtaknil v medij pred enem tednom in na tistih nise porezal tavecjih listtov do polovice,ti pa so zdaj zaceli rumenet...naj jih zdaj vseeno porezem al pustim?kaksno vlogo sploh ma to rezanje-pomen?
sem slisal,da je rumenenje listov ponavadi dober znak,ker rastline crpa svoje zaloge za nastanek korenin...?
hector:je tisto stiropor zadaj na sliki?saj stiropora nemres uporablat za klone al zakaj?
klone sem vtaknil v medij pred enem tednom in na tistih nise porezal tavecjih listtov do polovice,ti pa so zdaj zaceli rumenet...naj jih zdaj vseeno porezem al pustim?kaksno vlogo sploh ma to rezanje-pomen?
sem slisal,da je rumenenje listov ponavadi dober znak,ker rastline crpa svoje zaloge za nastanek korenin...?
hector:je tisto stiropor zadaj na sliki?saj stiropora nemres uporablat za klone al zakaj?
-
Stari uporabnik #2388
Tist stiropor nima veze z kloni - samo okviren videz odrezanga vrha.
l.p.H.
l.p.H.
-
Stari uporabnik #3902
se mi je itak zdelo nelogicno...
ja kaj pa ostala vprasanja?
heh ,spet vam tezim
upam ,da me ne boste fental
da bom taki postal
hecam se ,probite odg. pac,prosim I worship you all!
bodite se naprej tko na izi...
ja kaj pa ostala vprasanja?
heh ,spet vam tezim
upam ,da me ne boste fental
da bom taki postal
hecam se ,probite odg. pac,prosim I worship you all!
bodite se naprej tko na izi...
-
Stari uporabnik #3902
vsak poboznik od boga neki pricakuje.....
drgac ne veruje vec tako in scasoma vec sploh ne... oj joj .... bodite dobri do vernikov
AMEN!
drgac ne veruje vec tako in scasoma vec sploh ne... oj joj .... bodite dobri do vernikov
AMEN!
-
Stari uporabnik #3799
Sicer ne vem a te zanima za liste?
Z listi je tko, pust vse gor, bodo že odpadel, čim je še mal zelen koristi rastlini, ker ma notr pač gradivo za korenine, to pa je vglavnem fosfor pa dušik, mislim da.
Glede rezanja. Liste se primarno reže zato, da imajo manjšo površino in ni tako velikega izparevanja vode iz njih. Ampak to samo če jih je velik ali pa so listi veliki(5cm +) pač odstrižeš prbližn pol lista ampak to ni tolk pomemben
Če si mel kaj drugega v mislih povej
-
Stari uporabnik #2106
Eno uprašanje:
Kaj se zgodi- oz. kakšna škoda/korist rastlini nastane če cca meter pa pol visoki rastlini odbijemo vrh oz. glavno steblo cca 15 cm od vrha? Pa steblo je blo debelo 1cm...
To zato, ker se je en kolega šel igrat kloniranje pa nevem zakaj ravno na tko lepi rastlini- ni bla še nikol prej cepljena...
Pa me zanima če se bo na unem mestu kej razraslo in kako lahko rastlini pomagam...
Aja.. ima tak klon možnosti da uspe?
Plz.. help
Kaj se zgodi- oz. kakšna škoda/korist rastlini nastane če cca meter pa pol visoki rastlini odbijemo vrh oz. glavno steblo cca 15 cm od vrha? Pa steblo je blo debelo 1cm...
To zato, ker se je en kolega šel igrat kloniranje pa nevem zakaj ravno na tko lepi rastlini- ni bla še nikol prej cepljena...
Pa me zanima če se bo na unem mestu kej razraslo in kako lahko rastlini pomagam...
Aja.. ima tak klon možnosti da uspe?
Plz.. help
-
Stari uporabnik #2388
Tolk velk klon je težko obdržat ( da se ), samo velik vlage naj
ima zrak okoli njega
Bilka se bo razrasla, sam zdele že počas začenjajo cvetenje
tko da top vrha ne bo, bosta pa dva kvazi topa - isto dobar
Aja a znotraj al zunaj
ima zrak okoli njega
Bilka se bo razrasla, sam zdele že počas začenjajo cvetenje
tko da top vrha ne bo, bosta pa dva kvazi topa - isto dobar
Aja a znotraj al zunaj
-
Stari uporabnik #2106
Tnx... sm se že ustrašu da bi biljka umrla...
Sicer pa je to zunaj na soncu... še vedno mi ni preveč do indoor gojenja..
Sicer pa je to zunaj na soncu... še vedno mi ni preveč do indoor gojenja..
-
Stari uporabnik #3902
pri mojem prvem kloniranju,v prvi sezoni,v prvem poskusu,mi je uspelo nardit dva klona......... jako ,jako zadovoljen...