NASAD KONOPLJE, IZJAVA ZA JAVNOST

Vzgoja in predelava konoplje v industrijske namene.
Stari uporabnik #4385

Odgovor Napisal/-a Stari uporabnik #4385 »

Policisti Policijske postaje Celje in kriminalisti UKP PU Celje so v petek, dne 16.07.04, preprečili možnost hitrega in dobrega zaslužka 24 letnemu gojitelju konoplje. V letošnjem letu se je mladenič odločil na domačem vrtu in njivi posaditi 1683 sadik konoplje. Glede na vremenske razmere (veliko dežja) mu je gojenje odlično uspevalo, saj so posamezne sadike že dosegle višino 2 metrov. Verjetno v septembru ali začetku oktobra bi bil čas za žetev, sušenje in pa seveda prodajo. Kot smo omenili, pa so policisti in kriminalisti po zbranih informacijah pridobili odredbo za hišno preiskavo in v petek, dne 16.07.04, pristopili k izvedbi preiskave stanovanjske hiše z vrtom.

Pri preiskavi je bil odkrit še omenjeni nasad na njivi, ki je od hiše oddaljen okoli 500 metrov. Ugotovljeno je bilo, da je imel storilec na domačem vrtu posajenih 1028 sadik in na njivi 655 sadik konoplje. Po končani hišni preiskavi in ogledu kraja dejanja so bile sadike konoplje na podlagi odredbe preiskovalnega sodnika komisijsko uničene. Zoper gojitelja pa bo podana kazenska ovadba zaradi kaznivega dejanja neupravičene proizvodnje in prometa z mamili.

Da gre za dober zaslužek pove podatek, da bi gojitelj pri »grosistični« prodaji zaslužil najmanj 30 milijonov tolarjev, da o morebitni prodaji na drobno sploh ne govorimo, saj se zaslužek poveča tudi za trikrat.
Stari uporabnik #90

Re: How nice is that, huh?

Odgovor Napisal/-a Stari uporabnik #90 »

fickerji.

tip bo pa jebal ježa. 1600 sadik
Stari uporabnik #4385

Sej ce mi opa kdo pove kako se objavi slika, lahk pa tudi slike dam gor, ker sem dobu od policije mail v sluzbo:) Ko bi oni vedli komu vse to posiljajo ... ))))
Stari uporabnik #4020

Odgovor Napisal/-a Stari uporabnik #4020 »

komu pošiljajo ? generalnemu derekturje policiije??ki sadi po možnosti???

v glavnem tipo bo nabejal k zajc,pa mene sploh nebi skrbelo za sodišče k je itak sama milina pr nas glede tega,...
ampak 1600 biljk po možnosti da so bli kloni je pa za zjokat če ti jih kdo stisne...

itak je bla pa dons toča....
mej je przanesla...kaj pa vam?'pa slike postajte?

pomojem delaš na kakem časopisu?
Stari uporabnik #4385

Ljudje ne bit smesni, na radiu delam
Stari uporabnik #3799

Odgovor Napisal/-a Stari uporabnik #3799 »

Sendi mi sliko po PM, pa jo objavim gor. Poslal sem ti še moj mail
Stari uporabnik #4020

Na katerem? pa kar pohate na radiu a? od tega pa vam take po radiu.
Stari uporabnik #3547

Odgovor Napisal/-a Stari uporabnik #3547 »

Tipo bo najebu, na žalost

Mene pa zanima kaj se zgodi če ti doma najdejo, jst mam doma sredi Trnovega na balkonu botiko, že kar visoko, vem da bi morala umaknit ampak še ne vem kam..kakšne so kazni?
nekaj jih imava tudi zunaj, baje ni bilo toče močno upam
Stari uporabnik #4020

ti kr govori da si sred trnovga.
Stari uporabnik #3941

Odgovor Napisal/-a Stari uporabnik #3941 »

sej lahk napises, da si iz Vukojebine, ce hoces, sploh ni vazn, ko vidjo tvoj ip je itaq vseen...
Odgovori