kukiji
-
Stari uporabnik #1758
Re: kukiji
Quote:
lojze said:
Bluu, tvoj recept mi je všeč in mislim delat po njem. 100 g česa pa ti vzameš?
Sicer pa sem pred dvemi meseci namočil vršičke v med pa bo zadeva počasi menda že užitna. Ampak me vseeno firbec matra kaj lahko pričakujem. A ma kdo kaj izkušenj?
LOJZE
Lojz,
dej nam kaj več povej o medu in vršičkih. To varjanto sem že probal z gobicami, za ganjo pa samo slišal, da se da fajn narest, to je pa tut vse. Če se ti da, napiš no, kake so prednosti, zakaj, kako se uporablja etc..
Hvala, lp
-
Stari uporabnik #3902
sem mal razmisljal,pa me zanima,kaj ko bi takole za foro kupil en pak pticje hrane,konoplina(industrijska semena-kolk majo ze THC-ja 1%? )no pa bi tele semenke vrgel ka tko v naravo pa tit kar bi nastal potem obdelal najprej z vodo,pol pa kuhal z mascobami(nima veze) pa da bi pol vezal THC....JE ali NI(tko mal za hobi pecenje pa to ?
aja,kolko % TH-ja pa ma perje tako povprecno 2-3 % ?
ajd
aja,kolko % TH-ja pa ma perje tako povprecno 2-3 % ?
ajd
-
Stari uporabnik #2820
Ne vem no tole z industrijsko zna bit mal zajeban (količinsko) mislm! Kr bi rabu kr velik perja d bi kak pošten kuki naredu!
Enkrt sm vidu pr FOAF kako se nardijo u ibr kukiji!
Smo zmešal ene 200g perja od skunka pol smo dal pa še ene 500g prešance k je bla tok suha d je razpadala (tle not so bli učas vrhi - verjetn), vse skup kuhal 6 ur z približno 750g masla(tolk d čist počas vre)! Potem vse skup precediš z enim starim servietom in daš tisto tekočino k ti ostane na mrzlo, da se maslo na vrhu strdi!! S tistim maslom pa lahko delaš kar hočeš!!Nardil smo cca. 60-70 kugl in so butale k svina! Ko so se delale sva probavala maso, in potem k smo jih nardil še vsak eno pa pol kuglo, in ti povem d sm bil pokjen k žafran! Men se je zdel k d sm na horsu!! Total nč jasn, prej sva pa s kolegom 3 ure crkavala od smeha!
Par dni za tem pa sm požrl še pol te kugle in sm bil spet čist adijo in tud vsi ostali k so jih probal!! Uglavnem tist k je bil car pa je hotu celo pojest je pa garant zakomiru kr so ble res wild,wild,wild!
Bla je pa tud fora k je ena pička uzela eno kuglo iz hladilnika, jo skor celo pojedla in potem šla na šiht (natakarice)! Ko je pršla na šiht usi debel gledal k kurba kwa pičk dogaja! Eno uro je še stala na nogih, pol jo je pa total zafleširal in tud zakomiral!!
Zato! Če se že spravlate delat kukije si jih delajte na hard kr se splača!!
Respekt!!
Enkrt sm vidu pr FOAF kako se nardijo u ibr kukiji!
Smo zmešal ene 200g perja od skunka pol smo dal pa še ene 500g prešance k je bla tok suha d je razpadala (tle not so bli učas vrhi - verjetn), vse skup kuhal 6 ur z približno 750g masla(tolk d čist počas vre)! Potem vse skup precediš z enim starim servietom in daš tisto tekočino k ti ostane na mrzlo, da se maslo na vrhu strdi!! S tistim maslom pa lahko delaš kar hočeš!!Nardil smo cca. 60-70 kugl in so butale k svina! Ko so se delale sva probavala maso, in potem k smo jih nardil še vsak eno pa pol kuglo, in ti povem d sm bil pokjen k žafran! Men se je zdel k d sm na horsu!! Total nč jasn, prej sva pa s kolegom 3 ure crkavala od smeha!
Par dni za tem pa sm požrl še pol te kugle in sm bil spet čist adijo in tud vsi ostali k so jih probal!! Uglavnem tist k je bil car pa je hotu celo pojest je pa garant zakomiru kr so ble res wild,wild,wild!
Bla je pa tud fora k je ena pička uzela eno kuglo iz hladilnika, jo skor celo pojedla in potem šla na šiht (natakarice)! Ko je pršla na šiht usi debel gledal k kurba kwa pičk dogaja! Eno uro je še stala na nogih, pol jo je pa total zafleširal in tud zakomiral!!
Zato! Če se že spravlate delat kukije si jih delajte na hard kr se splača!!
Respekt!!
-
Stari uporabnik #3902
ja itak ,da morajo bit mocni
sam bolj prisegam na kukije pa rajs pojem kaksn pundin(vanilija) al pa kej takega,ker je enostavno pa hitro pa dobro.........pol pa sam
sicer me pa to zanima ker je industrijska semena lahko dobit ,pol pa sam nekam vrzes seme pa kar bo pac bo.....
sam tudi najrajsi konzumiram hude kukiije,ampak za kako priloznos se kaki bolj svohni tud rabij ne....
lp
sam bolj prisegam na kukije pa rajs pojem kaksn pundin(vanilija) al pa kej takega,ker je enostavno pa hitro pa dobro.........pol pa sam
sicer me pa to zanima ker je industrijska semena lahko dobit ,pol pa sam nekam vrzes seme pa kar bo pac bo.....
sam tudi najrajsi konzumiram hude kukiije,ampak za kako priloznos se kaki bolj svohni tud rabij ne....
lp
-
Stari uporabnik #2820
Ja kaj pa vem no! Tele fore z industrijsko niso glih najboolj relavantne!
Pomoje majo tolk mal THCja u seb d bi mogu celo tono skuhat!
Bolj se ti splača d dobiš neki perja od skunka pa neki vrhov zraven zmečeš in nardiš mal več kukiju za kakšno takšno priložnost, d si mal bl na izi, ne pa d si zapehan k kurba!!
Pomoje majo tolk mal THCja u seb d bi mogu celo tono skuhat!
Bolj se ti splača d dobiš neki perja od skunka pa neki vrhov zraven zmečeš in nardiš mal več kukiju za kakšno takšno priložnost, d si mal bl na izi, ne pa d si zapehan k kurba!!