Hašiš - T oziroma H

Uporaba, zloraba, uživanje, posledice, hašišarska parafernalija...
Stari uporabnik #1758

Re: Hašiš - T oziroma H

Odgovor Napisal/-a Stari uporabnik #1758 »

pa si me res prehitela

ps: a te je tip tok slabo prtisno dons al ka?
Stari uporabnik #4882

Odgovor Napisal/-a Stari uporabnik #4882 »

Quote:
mistress said:
...da se nekih kvazi križarskih vojn ne grem tle z NIKOMER.

Prcaj koga drugega, ker meni zate pošteno dol visi.

Kdo in kaj si v resnici, ne vem in po pravici povedano me tud prav malo briga.

Je en trik, k se mu reče prelomna struktura... A to ni videz?

Ma, ej, ne da se mi več...

Prcaj in prcan boš.

Res se mi ne da še enkrat pisat...

P.S.: Pozabla sem ti v PM oment, da tud sex ni vse.
Stari uporabnik #4020

Odgovor Napisal/-a Stari uporabnik #4020 »

ha ha.y like this girl.
carka si ni kej zajebana.prou maš.cajt je da se mal druzga folka tle gor nanosi.sam verjemi da se ni potrebno kregat z bluujem k kr obvlada po mojem zadevo tko da....

aja ocenitev haša nej bi bla takšna(kopirano iz fortressa):

Vzameš košček shita (velikost šibčne glavice) in ga zažgeš z vžigalnikom. Če se roba ne vžge po prvem ali drugem poskusu, potem že lahko veš da nekaj ni v redu.

Po drugi strani pa je teško dobro robo sploh dobiti, če samo pomisliš skozi koliko posrednikov je to vse skupaj šlo, predenj je prišlo do tebe. In vsak posrednik je potencialen "onesnaževalec" čistosti materiala.

Torej material se mora hitro vžgati. Ko enkrat zagori mora goreti z enakomernim plamenom. Če prasketa ali hoče ugasniti potem roba vsebuje kakšne stvari, ki niso zaželjene. Dim ob gorjenju mora biti svetlo-sivkasti-belkasti-moder. Če je temno siv-črn; alarm! Vonj čiste robe mora biti prefinjen in čist. Pepel, ki ostane po gorjenju na podlagi mora biti svetlo siv.

"Vse lepo in prav, vendar če pa druga ni na trgu" bo nekdo rekel. Ja, tu se začne problem.

Podobno kot za shit velja za zelenje. Okus mora biti nepekoč in prefinjen, čeprav se da tu dosti pridobiti ali skriti z raznimi postopki po "žetvi".

Glede shita. Najpogostejše primesi, ki jih dodajajo čistemu materialu, so kamelji iztrebki, med in motorno olje. Seveda dandanes v času raznoraznih tehničnih revolucij ni ravno velik problem dodati kakšno laboratorijsko poceni proizvedeno snov, ki prikrije vso to nesnago, ki je bila dodana za povečanje teže materiala.

Če je dodan kamelji ali kak drug živalski iztrebek še niti ni tako hudo, saj je to le "kemično predelana" navadna trava - slama. Problem za končnega porabnika je če se doda motorno olje ali še kakšna hujša svinjarija. Rak na jetrih in podobne bolezni so bile zasledene kot direktna povezava s kajenjem shita. Torej previdno.

Torej če se navežemo na zgoraj omenjeni problem, ignoriraj svinjarijo in uživaj v naravi, če se le da.
Stari uporabnik #4785

Odgovor Napisal/-a Stari uporabnik #4785 »

Ej vidva zajca mamo vama nab.... se tule neki kregat za brez veze. Mam js filing da vaju nobedn dans ni prtisnu (beri bil prtisnjen). Oba prestara za take jajce ... hooooh

No takole gre: shit se lahk oceni po izgledu in po okusu in po strukturi. Sicer znaki označujejo samo poreklo in s tem seveda kvaliteto. Pa Hash se da ocenit na pogled miki, ko enkrat veš kako delajo hash na različnih koncih sveta in ga probaš potem ti je jasno kako mora zgledat in veš kater je dober kater ne. Temu botrujejo izkušnje na tem področju!!! Valda je gut če ti kak guru pršepne kako pa kaj, gre pa tut brez tega.

Lahk ga pa daš v usta mal prežvečiš pa tut veš kolk je ura. Pa sej so tle growerji ki delajo home made hash pa ruka ko pr norcih! (probal), Tako pol za cel lajf veš kater je dobr kater ne!

Je pa res da nekdo ki bolj dolgo kadi več ve kot nekdo ki pač ne! (pa tut to ni mirodajno).

Sicer pa kdo sm js da bom pamet starejšim solil!
NIKO i NIŠTA
Stari uporabnik #4785

Odgovor Napisal/-a Stari uporabnik #4785 »

ehh evo je že tu (en guru). Jonasu dam čist prov. Čeprav je vse relativno po moje najbolj drži glede pepela pa glede kurjenja. Če se shit napihne tko mal mehurčkasto je gut. Pa če je lep dim si na konju.
Stari uporabnik #4020

hvala!
dobr dečko!
Stari uporabnik #1758

Odgovor Napisal/-a Stari uporabnik #1758 »

No Kilmer, bi te rad vidu kupit konkretno količino brez da bi probu tk sam na uč ..
Stari uporabnik #4020

sej ne me razumet narobe.jst tu mislm da se ga ne da ocent na oko.
kr tko se ne da ocenit nobeno stvar razen dobro 36 let staro mamico.pa še to pol zveš da nima nć v glavi k jo dvakrat napališ pr njej doma.

v glavnem sistem poglej-glej-vidim ne pomeni nIČ 0.
stvar je treba prjet pa navit eno jolo al pa kej podobnga pa potem ocenjevat ne pa na oko.
Stari uporabnik #52

Odgovor Napisal/-a Stari uporabnik #52 »

ma naj na cigle tiskajo kar hocejo. nek logo ti na crnem trgu ne more povedati nic o dejanskem poreklu.
mogoce imas kdaj sreco, pa naletis na isto rundo z istim logotom.. verjetno je naslednjic ne bos imel vec.

in ker se ne znate obnasat, zapiram.
Odgovori