Bosanka: Kvaliteta ali poreklo
-
Stari uporabnik #2009
Re: Bosanka: Kvaliteta ali poreklo
HAHA! Eryk iz dead!!
{H4ck3d 8y UNpr0F0R}
{H4ck3d 8y UNpr0F0R}
-
Stari uporabnik #3192
Se neki šušlja, da si bil v tem času, ko te ni blo, na pripravah za olimpijske igre za reprezentanco Trinidad in Tobaga...metanje kopja, al kako, pol pa uno sranje s Severino.
Kako je danes?
Uff: 3
Kako je danes?
Uff: 3
-
Stari uporabnik #2009
ti tisto s Severino ni blo nč res! tisto je bla fotomontaža!
zdaj delam v domu za ostarele in gube rastem.
pa ti? a ti je Pavle Rupar že vrnu avto ?
zdaj delam v domu za ostarele in gube rastem.
pa ti? a ti je Pavle Rupar že vrnu avto ?
-
Stari uporabnik #3192
Ma ja, a to sta pol vidva s Sevo sam zarad....
Ja, Pavle ja. Ne še ni vrnu, sam se zdej neki PM-jam z Radotom pa Triperjem. Itak se mi pa jebe, itak je mel avto pretovčene številke motorja. Ga bo spet najebal.
Ja nič, pol pravš, da boš do naslednje olimpiade tu, fajn, fajn.
Uff: 2
-
Stari uporabnik #2009
ej fakju! tist res nisem jes!!1
kaj pa teb tok ta olimpijada hod po glav? bi tekmoval? Kocijančič mi je dva dni nazaj reku, da rabjo ljudi za droge mešat pa poizkušat. napiš mi samo to, kira disciplina te zanima.. streljanje je bol rekreativno, dviganje uteži pa bol kAOtIčnO!
kaj pa teb tok ta olimpijada hod po glav? bi tekmoval? Kocijančič mi je dva dni nazaj reku, da rabjo ljudi za droge mešat pa poizkušat. napiš mi samo to, kira disciplina te zanima.. streljanje je bol rekreativno, dviganje uteži pa bol kAOtIčnO!
-
Stari uporabnik #2820
Bosanka in albanka je takšna predvsem zaradi jebenga uskladiščenja ter transporta!!!
Probi ti sprešat 1 kilo naše domačice, po možnosti še neposušene v en majhen paket 30x20x10 npr. in pusti par mescov, leto al pa dve nekje v kleti stat in potem odpri paket in boš vidu kakšna bo ganja!!! Smrdljiva in čist preperela!!! Je pa res d jo dol tud špricajo z raznoraznimi spreji, afteršejvi ipd., da nebi kak pes kej zavohu!!!! Je pa tud res d recimo Nemci dražje kupujejo Bosanko in zato tud dobijo mal lepšo od nas, pa tud ne nevem kakšno!!!
Probi ti sprešat 1 kilo naše domačice, po možnosti še neposušene v en majhen paket 30x20x10 npr. in pusti par mescov, leto al pa dve nekje v kleti stat in potem odpri paket in boš vidu kakšna bo ganja!!! Smrdljiva in čist preperela!!! Je pa res d jo dol tud špricajo z raznoraznimi spreji, afteršejvi ipd., da nebi kak pes kej zavohu!!!! Je pa tud res d recimo Nemci dražje kupujejo Bosanko in zato tud dobijo mal lepšo od nas, pa tud ne nevem kakšno!!!