Konoplja.org se predstavi
-
Stari uporabnik #4882
Konoplja.org se predstavi
No, Mato očitno ne pozna adobe readerja, drugače bi vedel o čem govorim, a ne?
Ja, še eno pi... (se opravičujem za uporabo kletvice, ampak ni drugega opisa).
Mene zanima, v čem je vaša stran boljša od cannabishealth.com, glede na to, da imate že predispozicijo slabšo od njih.
Koliko vem, (and correct me if i am wrong) je v Kanadi ganja legalizirana, torej ne potrebujejo milijon potrdil in upravičenih razlogov za raziskave.
Torej, v čem ste boljši? Mato mi je rekel, naj vprašam tole na primernem oddelku ali kako že in v novem topicu.
Željno pričakujem vaš odgovor.
Mene zanima, v čem je vaša stran boljša od cannabishealth.com, glede na to, da imate že predispozicijo slabšo od njih.
Koliko vem, (and correct me if i am wrong) je v Kanadi ganja legalizirana, torej ne potrebujejo milijon potrdil in upravičenih razlogov za raziskave.
Torej, v čem ste boljši? Mato mi je rekel, naj vprašam tole na primernem oddelku ali kako že in v novem topicu.
-
Stari uporabnik #3192
Re: Konoplja.org se predstavi
Quote:
Imamo hitrejši strežnik in šumnike.
Kaj točno pa bi ti rad, mi pa itak ni jasno.
-
Stari uporabnik #61
Quote:
Classic said:
Kaj točno pa bi ti rad, mi pa itak ni jasno.
Saj še sama ne ve.
-
Stari uporabnik #2109
... potem pa kar ostani na cannabishealth.com... in kot si napisala dejstvo - zadeva je v kanadi. več komentarjev ne potrebuješ
by by hempko
by by hempko
-
Stari uporabnik #2388
Quote:
Torej, v čem ste boljši?
???? zakaj da bi bili boljši ???
je pa prednost, da z kanadčanom ne morš podebatirat npr. kaj
narest, da bo tvoja npr. zunaja bilka bolje delala, ša
notranje pogoje majo precej drugačne od naših .... itd ...
Že različni konci Slovenije so različni, kaj šele druga država.
Po pravic povedan, pa tut jaz nisem ravno dojel kaj te konkretneje zanima ???
aha prebral malce tvojih prejšnjih postov - od nekdaj so( ste ) mi filozofi malce čudni .
l.p.H.
-
Stari uporabnik #3072
Hector, pazi to:
filofax
u dont have enough, aj?
FDV
u have enough?
filofax
u dont have enough, aj?
FDV
u have enough?
-
Stari uporabnik #4809
Quote:
mistress said:
No, Mato očitno ne pozna adobe readerja, drugače bi vedel o čem govorim, a ne?
jaz te tudi nisem razumel kaj hočeš povedati ali vprašati ker ne vem kaj ima skupnega zakon o legalizaciji in on line forum,ki ga tvorijo ljudje,kvasimo pa nemunosti mi oni, ki pa imajo zelo "inteligentne" sosede pa še bolj.
Res je da je Slovenija vsaj v indoor gojenju šele na samem začetku ampak v tem je ravno čar in je lahko forum bolj aktiven in so odnosi med seboj vsaj nekateri dokaj pristni.
So pa izjeme povsod, ki pomankanje osebne zrelosti pkažejo le če se da.
Reci ti Matu da smo mi veliko slabši in bi želeli kak njegov nasvet samo v mojem imenu ga prosi da to nebo kak ćira čara trik o gojenju,ampak pomoč človeka ki ima izkušnje in vse pogoje za dober vzgoj konoplje.Ker pa jaz osebno ne poznam niti enega komercijalnega hibrida ki bi se kdaj o njem pisalo ali govorilo iz Kanade kaj šele iskalo naj nas spozna z kako sorto iz Kanade.
pozdrav citral
-
Stari uporabnik #3282
kaj pa ima adobe reader tukaj zraven?
definiraj slabše predispozicije?
definiraj slabše predispozicije?
-
Stari uporabnik #920
Zadeva se je začela 'zapletat' v tem topiku