Konoplja.org se predstavi
-
Stari uporabnik #4882
Re: Konoplja.org se predstavi
Quote:
kilmer said:
Normalno da verjetno po nazivih tu ni doktorjev znanosti pa ne vem česa še, pa zato vsej MAMO en FORUM o drogah kjer zveš vse kar te zanima, če ne pa vprašaš. No verjetno ko bodo stvari šle naprej proti severu evrope (v smislu politike, razvoja, ... kakorkol) bomo tut imeli doktorje na tem področju, po moje kr koga s tega foruma !! pa bomo pol naredli tak sajt ko ga majo v kanadi.
Saj zato me je pa zanimal, v čem je boljši, ker so mi v enem drugem topiku zatežil, ker sem namesto slovenskega sitea navedla kanadski. In zato sem navedla kanadskega, ker se zavzema za iste stvari kot konoplja, sam da imajo boljše izhodišče. A to ni neka bistvena razlika? OK, my mistake.
Forgive, cause it's already forgotten.
-
Stari uporabnik #4785
hja zdej pa dlakocepimo ko direktorji! Pa sej ti si sama tolk pametna da lahko ugotoviš kaj je drgač tu pa v kanadi. Pa seštej in ti bo jasno.
-
Stari uporabnik #3902
samo to ti recem kaj nekaj guzis brezveze,pa pejd kar na kanadski forum in bodi tam pametna,verjetno pa tak nimas kaj pametnega za delat ,da pises take bedarije...ajme ,ajme.....
-
Stari uporabnik #3909
Normalno da v demokratični pa tud tržni in tekmovalni in me zanima gospodična če ste vi kdaj posadila kaj konoplje al je blo to na balkonu v lončkih ali ste že kdaj prijeli v roke kramp in kopali kako metersko jamico. Če boste vzeli v roke kramp vas bo rešu vseh doktorjev takih in drugačnih ker če človek tud kaj fizčnega dela za svoje ljubice je to super za cirkulacijo in ne razmišlja o kakšnih drugih neumnostih .
To je podobno kot pri sexu če ti tvoja dobro da ne misliš na drugo pa ostaneš zdrav. Jaz mislim da že tukaj včasih mal preveč zabredemo v znastvene vode in mi 90% tetiranja res ne koristi ko krampam svojo jamico ki je najbol pomembna za moj pridelek. Sem pa razmišljal o kakšnem receptu za explozive da bi za novo leto kar kemija opravila to delo sam sem se vseeno odloču da nekaj pa le moram naredit za svoje zdravje in počutje in bom še naprej krampal kot nor.......sej razumete
To je podobno kot pri sexu če ti tvoja dobro da ne misliš na drugo pa ostaneš zdrav. Jaz mislim da že tukaj včasih mal preveč zabredemo v znastvene vode in mi 90% tetiranja res ne koristi ko krampam svojo jamico ki je najbol pomembna za moj pridelek. Sem pa razmišljal o kakšnem receptu za explozive da bi za novo leto kar kemija opravila to delo sam sem se vseeno odloču da nekaj pa le moram naredit za svoje zdravje in počutje in bom še naprej krampal kot nor.......sej razumete
-
Stari uporabnik #4882
Ne guzim brezveze, nasadov nimam, ker so zaenkrat še ilegalni, bi se pa z veseljem odselila v Kanado pa tam imela v bajti kakšne tri sobe silver hazea. Še vedno mislim, da imajo boljše izhodišče za lastne raziskave, vsaj kar se pravnih poti tiče.
Kar se pa krampov ipp. tiče, mislim, da imam prakse že dovolj, samo da tega ne morete vedeti, ker me ne poznate.
LP
Kar se pa krampov ipp. tiče, mislim, da imam prakse že dovolj, samo da tega ne morete vedeti, ker me ne poznate.
LP
-
Stari uporabnik #3909
Kolkor jaz poznam situacijo je tudi v Kanadi sajenje na lastno roko prepovedano in cena elektrike tud ni bistveno drugačna kar se tiče lučk pa znajo biti tam celo dražje kot tukaj. Kar pa se tiče pravih poti mislim da ima vsak od nas svojo pravo pot ki se je izkazala kot uspešna. Moj frend se požvižga na vse te klone sorte.....pa vsako leto puli ven moške samo na koncu vedno požanje in kadi svojo robo pa čisto nič ne komplicira.
Pomoje je kar na pravi poti če ma vsak let zase pa še kakšno kilco viška...pa če bi on napisal kako sadi bi se mu vsi tukaj režali v glavo. Lansko leto je bla osemnjena in so letos kar same pognale iz semen ki so ven popadale ubistvu čisto nič dela hahahaha kaj šele kompliciranja. Pač njegova prava pot. Bom probal nabavit kakšno fotkico za predstavo. Če bi mu omenu kakšna Kanadska pametovanja bi mi zihr eno floco prilimal.
Hočem povedat da vzgojit travo ni taka umetnost da bi morali v Kanadi zato iskati pravo pot. Tudi tukaj imamo z malo previdnosti čudovite možnosti. A Fanta bi mela tud iz Kanade al
so naši dost na pravi poti ?
Pomoje je kar na pravi poti če ma vsak let zase pa še kakšno kilco viška...pa če bi on napisal kako sadi bi se mu vsi tukaj režali v glavo. Lansko leto je bla osemnjena in so letos kar same pognale iz semen ki so ven popadale ubistvu čisto nič dela hahahaha kaj šele kompliciranja. Pač njegova prava pot. Bom probal nabavit kakšno fotkico za predstavo. Če bi mu omenu kakšna Kanadska pametovanja bi mi zihr eno floco prilimal.
Hočem povedat da vzgojit travo ni taka umetnost da bi morali v Kanadi zato iskati pravo pot. Tudi tukaj imamo z malo previdnosti čudovite možnosti. A Fanta bi mela tud iz Kanade al
so naši dost na pravi poti ?
-
Stari uporabnik #4882
Quote:
mistress said:
pravnih
Jao, a ti tud ful velik kadiš?
Pa daj že enkrat zaprite topic, ker je glavni problem že razčiščen!
-
Stari uporabnik #3192
Od kar si prvič prosla, da zapremo topic, si se še štirikrat javla.
Očitno ga lahko zapreš sama - zapri usta/tipkovnico.
Očitno ga lahko zapreš sama - zapri usta/tipkovnico.