Osebni dohodek
Osebni dohodek
1.) A kateremu od vas, gruvanje predstavlja edini vir dohodka oz. večji del, kot pa ga prinese zaposlitev??
2.) Oziroma, tisti ki gojite mičken več (za prodajo), koliko mesečno nanese ta "biznis" ??
2.) Oziroma, tisti ki gojite mičken več (za prodajo), koliko mesečno nanese ta "biznis" ??
God must love crazy people. He made so many of them.
Re: Osebni dohodek
Resda je zadeva malo pereča. Se strinjam.
Ampak ne vidim nobenega razloga zakaj nebi, če pa ga kdo, pa kar na plano.....
Navsezadnje pa kaj je to takega, da bi bila nevem kaka skrivnost.
V končni fazi, pa smo vsi "navštric z zakonom", tisti ki kadimo, tisti ki gojimo in ne verjamem da smo vsi "self userju"
Evo mene:
PMD = 1.500.000 sit
Fuš = 20.000 sit
Ampak ne vidim nobenega razloga zakaj nebi, če pa ga kdo, pa kar na plano.....
Navsezadnje pa kaj je to takega, da bi bila nevem kaka skrivnost.
V končni fazi, pa smo vsi "navštric z zakonom", tisti ki kadimo, tisti ki gojimo in ne verjamem da smo vsi "self userju"
Evo mene:
PMD = 1.500.000 sit
Fuš = 20.000 sit
si pa model - pa tut če si kaps take neumnosti nebi pričakoval na forumu
Jebim ti signature too long
Jap, zadeva je skrajno neresna!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
Sedaj bom kar direkten, ker se mi mudiiiii.
No, na forumu sedaj in v prihodnje ne bo več potrebe, po debatiranju o razni vzhoji in osali navlaki kar sodi zraven, ker je blo itak prečesan že vse taužentkrat........
Ja kaj pa naj.....??????
ODGOVORNI, DELAJTE NA NADALJNI OBSTOJNOSTI FORUMA, ne glede na tematiko, oz. naj ne zaide tam...XY
Sicer pa tudi zato obstajajo podkategorijo.....
mudi, mudi
ajd
Sedaj bom kar direkten, ker se mi mudiiiii.
No, na forumu sedaj in v prihodnje ne bo več potrebe, po debatiranju o razni vzhoji in osali navlaki kar sodi zraven, ker je blo itak prečesan že vse taužentkrat........
Ja kaj pa naj.....??????
ODGOVORNI, DELAJTE NA NADALJNI OBSTOJNOSTI FORUMA, ne glede na tematiko, oz. naj ne zaide tam...XY
Sicer pa tudi zato obstajajo podkategorijo.....
mudi, mudi
ajd
Hja, dobro vprasanje..
Iz mojih spoznanj in pogovorov lahko povem naslednje:
Tisit, ki se s tem ukvarjajo ljubiteljsljsko, lahko na leto pridobijo kaksen 1mio ali vec..ostali pa itak zakadijo in ce pogledamo ta strosek je potem cca 400-500.ooo sit/letno..vendar tega denarja ne dobijo, ker ga spustijo v zrak:)
Iz mojih spoznanj in pogovorov lahko povem naslednje:
Tisit, ki se s tem ukvarjajo ljubiteljsljsko, lahko na leto pridobijo kaksen 1mio ali vec..ostali pa itak zakadijo in ce pogledamo ta strosek je potem cca 400-500.ooo sit/letno..vendar tega denarja ne dobijo, ker ga spustijo v zrak:)
-
sticky
Quote:
a mislš da ti bo to kdo povedal?
to si se pa lepo ujel v past! tvoje cifre so zihr skyhigh!?
a mislš da ti bo to kdo povedal?
to si se pa lepo ujel v past! tvoje cifre so zihr skyhigh!?
-
fredikruger0
aja pa še to,jst še zase ne gojim več kr mam ene plave probleme trenutno ,se ne bo sadilo še vsaj pol leta.