Dobili enga od nasih
-
sticky
Re: Dobili enga od nasih
hehehe ni napaka ni. jebiga Hectore, život je zajeban ponekad
Po moje, bo kar pravilno!!
...tudi pri nas je bilo 5k/1g
God must love crazy people. He made so many of them.
-
Gost
verjami da ni napaka. ne vem pa kaj je tu smešno. Moj kolega je zdilal 500g v manj kot 1 mescu za 14k/desetko ko ništa.. res pa je da je meni kvaru trg.
Res da je bila malo "visoka" cena kar ti je dalo mislit vzeti ali ne. ampak rezultat je pokazal svoje.
Največji biznis je kadar američani uletijo na obisk z svojo floto en tip mu je za domačo dal 100 $ za 10ko .. pa še ocarinjeno povrh
Res da je bila malo "visoka" cena kar ti je dalo mislit vzeti ali ne. ampak rezultat je pokazal svoje.
Največji biznis je kadar američani uletijo na obisk z svojo floto en tip mu je za domačo dal 100 $ za 10ko .. pa še ocarinjeno povrh
-
sticky
Quote:
no, tale pa še mene na rit posede!!!
no, tale pa še mene na rit posede!!!
-
sticky
Quote:
hehe tomideli, oddirat merikance na def!!! mwuhaha kwa so mulci makaronarjem v AG-ju delal....
hehe tomideli, oddirat merikance na def!!! mwuhaha kwa so mulci makaronarjem v AG-ju delal....
-
Gost
ima kdo izkušnje za naročanje preko spleta? .. čakam že 2 tedna odgovor ali semena. in nič od tega.. po dogovoru sem poslal keš v "bušto", osebna izročitev na firmo in povratna če noben ne odgovori.. ne vidim ne semena ne pisma.
Danes sem poslal email da vidim odgovor. Se bojim da niso spizdli pismo.
Naročil sem od firme ki prodaja AK-47 in chronic...
Danes sem poslal email da vidim odgovor. Se bojim da niso spizdli pismo.
Naročil sem od firme ki prodaja AK-47 in chronic...
-
sticky
zdej, nevem če sm te prav razumel!? keš si poslal v tujino v kuverti?? rec da nis...
-
Gost
aja uno je bila res pomota.. 1.500 sit/g zdej sem pogledal nazaj.. sorry za napako.
Kar zadeva denarja pa sem poslal. Ne mi rect slabe novice...
Kar zadeva denarja pa sem poslal. Ne mi rect slabe novice...