MOJE RASTLINCE
Re: MOJE RASTLINCE
btw h2o2 ti si to svojo cindyko skuru z gnojilom... s koreninam je blo vse v redu, verjem
Sem zdle posiku tist grow bible, če še kdo rabi da prihranim kakšno minuto; http://www.dopers.org/Docs/botany/The%20Cannabis%20Grow%20Bible.pdf
The newb is back.
BTW zadeva je dolga 430 strani... s ttem lahk doktoriraš iz trave
The newb is back.
Hehe smeh debate in kul folk.
Opažam da vas je vičina za indoor sceno, saj tak vtis dobim.
Samo strošek za tak projekt me zmrazi . Res pa je da ima indoor določene prednosti.
Sicer pa outdoor rulz
Quote:
Idi na zadrugo, kupi:
- Urea N 46 (50kg)
- NPK 4-20-50 (50kg)
Wise word previdno s tem!
LP!
Opažam da vas je vičina za indoor sceno, saj tak vtis dobim.
Samo strošek za tak projekt me zmrazi . Res pa je da ima indoor določene prednosti.
Sicer pa outdoor rulz
Quote:
Idi na zadrugo, kupi:
- Urea N 46 (50kg)
- NPK 4-20-50 (50kg)
Wise word previdno s tem!
LP!
Js mam cannabis grow bible w sprintani obliki da sn jo pa skupi speu da ne razpade sn jo pa prevrtu z bormašino pa skoz napelu pou cm debelo žico
Glede mojih rastlinc:
Dans zju3 sn se ustau fuula zgodi sam zato da bi neki naredu.
In sn naredu. Klončeke sn se spravu delat. Sam mam 1 mičken blemči. Ko sn ceu veseu pršu nazaj iz šole sn ugotoviu da kloni zgledajo dokaj mrtvi (oveneli)
Slike pred, med in po kloniranju:
http://www.icmag.com/ic/gallery/showgallery.php?cat=500&ppuser=3948
Zanima me zakaj so mi kloni enostavno ovenel?
Sn js kej narobe naredu?
Kloniru sn pa med gledanjem filma 'I grow chronic' by g.g. da ja nebi kej zajebu in sn delu točn tak ko je un delu.
Edino kar nisn naredu enako ko u filmu je to da nisn dau u rockwool ampak u šotne tabletke.
Je mogoče to krivo?
Glede mojih rastlinc:
Dans zju3 sn se ustau fuula zgodi sam zato da bi neki naredu.
In sn naredu. Klončeke sn se spravu delat. Sam mam 1 mičken blemči. Ko sn ceu veseu pršu nazaj iz šole sn ugotoviu da kloni zgledajo dokaj mrtvi (oveneli)
Slike pred, med in po kloniranju:
http://www.icmag.com/ic/gallery/showgallery.php?cat=500&ppuser=3948
Zanima me zakaj so mi kloni enostavno ovenel?
Sn js kej narobe naredu?
Kloniru sn pa med gledanjem filma 'I grow chronic' by g.g. da ja nebi kej zajebu in sn delu točn tak ko je un delu.
Edino kar nisn naredu enako ko u filmu je to da nisn dau u rockwool ampak u šotne tabletke.
Je mogoče to krivo?
Slikce
Pa danes zju3 po kloniranju sn še zaliu obe cindyki in obe shivi. (28.1.2005)
Shivi zgledata zlo lepo, cindy#1 ma 2 veji manj (kloniranje, ki ni uspelo), a se dobro drži, cindy#2 zgleda vedno lepše in bolj košato, čeprav je še vedno velik manjša kot cindy#1.
PS: sliki shive#1 in #2 sta zraven ostalih slik na linku mojga prejšnjega posta.
Shivi zgledata zlo lepo, cindy#1 ma 2 veji manj (kloniranje, ki ni uspelo), a se dobro drži, cindy#2 zgleda vedno lepše in bolj košato, čeprav je še vedno velik manjša kot cindy#1.
PS: sliki shive#1 in #2 sta zraven ostalih slik na linku mojga prejšnjega posta.
Slikce