Konoplja: domače je domače
-
ganja_farmer
Konoplja: domače je domače
ne ga fukat, jao jao. Prebiram mal stare novice o konoplji na www.delo.si, marsikej se zve zanimivega gor od tega recimo da berejo naš forum in še marsikaj. vam dam en primer kaj so napisali.
Enkrat proti koncu junija se je na najbolj znani slovenski domači strani o konoplji spet razvnela debata o vzgajanju prepovedanih rastlinic indijske konoplje. Žar domačih vrtičkarjev, tako rekoč kmetovalcev, se je razvlekel globoko v junij. Takole so eni prosili za pomoč, drugi pa delili nasvete:
»Dons šel na plac, pa so res že po trije listi na vseh zgornjih nastavkih!«
»Mel sem 5 rastlin indoor pa 3 outdoor. Indoor je bil en orange bud. Vse rastline so postale ženske razen skune. A ni to ogabno? Orange bud pa moški. Kaj mi je narediti? Nič. Razmišljam, da bi pustil, da mi oplodi semena, bi mel pol neko mešanico? Kako ste pa vi kej pri tem razmerju
moške/ženske?«
»Zravn mojih rastlinic so si začele mravlje delat svoj novi domek … Ker mi to ni všeč, saj so mi že 1 x ubile nekaj mladih rastlin, bi se jih rad rešil, vendar ne vem na kakšen način … Če je možno, bi uporabil bio kill, samo ne vem, če bom s tem tudi kaj poškodoval rastline? Prosil bi za pomoč!«
Mislm kr neki, to je čist hudo:) Marsikej zanimivega se da prebrati. lp pozdrav
Enkrat proti koncu junija se je na najbolj znani slovenski domači strani o konoplji spet razvnela debata o vzgajanju prepovedanih rastlinic indijske konoplje. Žar domačih vrtičkarjev, tako rekoč kmetovalcev, se je razvlekel globoko v junij. Takole so eni prosili za pomoč, drugi pa delili nasvete:
»Dons šel na plac, pa so res že po trije listi na vseh zgornjih nastavkih!«
»Mel sem 5 rastlin indoor pa 3 outdoor. Indoor je bil en orange bud. Vse rastline so postale ženske razen skune. A ni to ogabno? Orange bud pa moški. Kaj mi je narediti? Nič. Razmišljam, da bi pustil, da mi oplodi semena, bi mel pol neko mešanico? Kako ste pa vi kej pri tem razmerju
moške/ženske?«
»Zravn mojih rastlinic so si začele mravlje delat svoj novi domek … Ker mi to ni všeč, saj so mi že 1 x ubile nekaj mladih rastlin, bi se jih rad rešil, vendar ne vem na kakšen način … Če je možno, bi uporabil bio kill, samo ne vem, če bom s tem tudi kaj poškodoval rastline? Prosil bi za pomoč!«
Mislm kr neki, to je čist hudo:) Marsikej zanimivega se da prebrati. lp pozdrav
Osebna fotogalerija
-
sticky
Re: Konoplja: domače je domače
mwuhahaa, zdele sm prebral tale članek na delo.si!!!
"Ljubitelji domače trave služb ne dobijo..."
"Ljubitelji domače trave služb ne dobijo..."
tle je bogata , hahahah. Vsaj za enga moda vem, da se otepa ponudb za sluzbo, hehehe.
"better to rule in Hell, than serve in Heaven"..
-
ganja_farmer
Do besede bosta prišla tudi sama – policisti so zoper oba osumljenca podali kazensko ovadbo na pristojno tožilstvo, zaradi utemeljenega suma storitve kaznivega dejanja neupravičene proizvodnje in prometa z mamili. Trg mehke droge pa zaradi torkovega ulova ne bo bistveno osiromašen. Poletje je tukaj in sorte, kot sta denimo Bela vdova in Žvečilni gumi, bodo avgusta že zrele za žetev. Če bo le malo topleje. Drugače pa: v Amsterdam. Ali na državne droge.
ne ga fukat, k so prevel, žvečilni gumi:D jao jao
ne ga fukat, k so prevel, žvečilni gumi:D jao jao
Osebna fotogalerija
Yes, pravkar v klonatorju
"better to rule in Hell, than serve in Heaven"..
Quote:
Ja mater kojšnga si pa naredu da po njem skačeš??
Ja mater kojšnga si pa naredu da po njem skačeš??
Jebim ti signature too long