Kako muziko poslušate?
Kako muziko poslušate?
Mal povejte kake dobre komade Men je naprimer naj jači Rammstein (Stripped, Sonne)
Re: Kako muziko poslušate?
rap, rave, trance, dnb you name it
ponavad kr kak radio poslušam pa je
ponavad kr kak radio poslušam pa je
The newb is back.
dnb. sam ga tudi vrtim na gramofonih. trenutno mi je najbol usec high contrast.
Drugace pa Gipsy Kings - Volare/Bam Bam Maria :]
Drugace pa Gipsy Kings - Volare/Bam Bam Maria :]
left konoplja.org 7.avgust 2005, 22.12
Hehe.
Js odkar sn odkriu radio ki ga ma Tic v podpisu večinoma sam še to poslušam
Drgač pa kar mi trenutno paše. (večinoma rap, hiphop, rnb, dnb, metal-vedno majn)
Js odkar sn odkriu radio ki ga ma Tic v podpisu večinoma sam še to poslušam
Drgač pa kar mi trenutno paše. (večinoma rap, hiphop, rnb, dnb, metal-vedno majn)
Slikce
Metal pa Gothic pa to( Rammstein, Iron maiden, NightWish, Laibach, Children of Boodom...)
LiveSTONED
-
sticky
js poslušam pa kr vse. največ rapa, Joe Cocker, Anastacia, Dido, Robbie Williams, U2, George Clinton, klasika, zlo rad mam soundtracke (Godfather I,II,III). pa Fredi je vredi...
-
fredikruger0
Quote:
js poslušam pa kr vse. največ rapa, Joe Cocker, Anastacia, Dido, Robbie Williams, U2, George Clinton, klasika, zlo rad mam soundtracke (Godfather I,II,III). pa Fredi je vredi...
enako,čeprav rap na prvem mestu,house na drugem,na tretjem vse kar mi gre v uho pa če je to u2 with or without you al pa iron maiden fear of the dark
enako,čeprav rap na prvem mestu,house na drugem,na tretjem vse kar mi gre v uho pa če je to u2 with or without you al pa iron maiden fear of the dark
Več al mnj rap pa razne hibride k ga usebujejo ... poleg tega še pogojno dost tud dnb pa regi
ne upaš!
od Dead Kennedysov to elektro muske.
Ceprav ze nekaj let preferiram elektro musko, predvsem musko ala HouseCat ipd.
Ceprav ze nekaj let preferiram elektro musko, predvsem musko ala HouseCat ipd.
"better to rule in Hell, than serve in Heaven"..