Tu pa Tam

Debate o vsem, peskovnik.
Odgovori
samuel

Re: Tu pa Tam

Odgovor Napisal/-a samuel »

pomoje je vam(nam) tale film tako dober,ker ste(smo) v takem okolisu,tud partizanom bivsim so lepi partizanksi filmi.......povprecen poharski film uspesen na slovenskem zarad pomanjkanje konkurance............lahko da se tudi motim.........

lp meni se jebe hahahahaha......
sticky

Odgovor Napisal/-a sticky »

lol samuel zanimiva teorija

sam fak men so pa partizanski filmi tud nadvšeč....evo pa sm spet nek umes....fakin generacija x
tornado

Odgovor Napisal/-a tornado »

hahah en sosolc je film gledu 2x v kinu (isti tedn), 2x doma celga pa skos odlomke gleda.
The newb is back.
Classic

Odgovor Napisal/-a Classic »

Quote:
am Classic, prestar si za te igre...

dej resno, zakaj tak misliš?

da ne bo pomote, Okorna zelo rešpektiram... je naredu ene najboljših v.spotov v sloveniji, sam ta film je pa potrditev, da brez keša ne rata akcija...film enostavno ne steče.

no, razen konca, k jih snema v hrbet je dober dilalog...aja, pa sadež k razlaga teorijo pljunka - tarantino.

ostalo pa NČ, žal.
vsi smo
sticky

eh, mal heca more bit...

sej ni nevem kaj film, to sploh ne...sam je men fakin smešno, sej bi pisu zakaj pa ne morm (smem)... uglavnem velik stvari iz filma sm že tko al pa drugač vidu u živo in se mi pač fajn zdi to pol kr na filmu videt...določeni osebki iz filma majo identične funkcije u lajfu kot v filmu.... ni pa film nikakršen presežek filmske umetnosti, je pa definitivno slovensko nadpovprečje, vsaj če gledamo pozno ero.

pa še to; za film so porabl 7 mio, snemal so 4 leta..

"jaja, js bom pa Katarino Čas na pralnem stroju porivu, medtem ko se bo ona živalsk drla..."
ganja_farmer

Odgovor Napisal/-a ganja_farmer »

jst ga dons gledu in mi biu dobr:)
Osebna fotogalerija
Classic

Odgovor Napisal/-a Classic »

Quote:
jst ga dons gledu in mi biu dobr:)

na evo... pol pa le ni čisti falitek, hvala bogu
vsi smo
fredikruger0

Odgovor Napisal/-a fredikruger0 »

sej ni čisti falitek sam jebat ga je pač črna komedija kar ne smemo pozabt! čeprov eni smo že pozabli kar na cel film
1234567

Odgovor Napisal/-a 1234567 »

Uvod je dobr:

....(kupec)za 500, nism reku za 200 tolarjev...(diler)sej kul...(kupec)to ni nč.... to še za pov ðole ni, dej ne me zajbavat...(diler)ma dost maš,sej dost..za 500 je...(kupec)ma fak offfff

Kokrat smo to skos dal...pa še ðolca je bla takrt res 500 sit

Ha ha ha Čist Kranjska
Prav fièo: "ko bom velik bom mercedes"
sticky

1234567, tm k so vn prletel nakonc, k sta unadava "aspirinarja" uletela... a si opazu, da še ni blo spara?? a je to tam blo ane??
Odgovori