Policijska akcija

Vse o zakonodaji glede konoplje kot droge.
Odgovori
Strom

Re: Policijska akcija

Odgovor Napisal/-a Strom »

Potem pa res živiš u eni čudni deželi volkov(čefujev) in ovc(slovencev).Jest že celo življenje živim med čefurji in takih incidentov nisem zaznal,čeprav se nobenmu sploh ne sanja da sem na pol musliman.Res da majo svojo navade, ampak težijo pa ne nobenmu brez razloga.Mene te navade ne motijo,mogoče mi še popestrijo kakšno minuto ko se potem smejem še kr en cajt.

Sicer pa kaj ljudje delajo je men čist vseen.Če bo čez 100 let v Sloveniji 2miljona čefurjev pa sam še 1 miljon Slovencev, pa kva.Jest se ne sekiram, zato me ni strah nobene kulture.Ker važen je moj kotiček, moj dom-tm so pa moja pravila.
Jest sm itak tak človek, da me lahk daš kamor kol, pa me sploh ne bo motil.Zato se mi pa jebe kva drugi delajo, važn da je men kul.In dlih zarad tega pogleda na svet nism ogrožen in mi noben nč noče.Pa naj bom v Indijo al pa doma.

Če se pa vtikaš v druge, se bojo pa drugi vate.
Šta ima

fredikruger0

Odgovor Napisal/-a fredikruger0 »

mah ne no..tiček se boji mulcev ki grozijo da je brat mafija in to in ono...brco v rit ti rečem tiček ne pa bat se jih..
sam pazt da se ker ne piše lončarič al pa kej podobnga...mah če maš družbo k je v njej par pretepačev pa da so res kolegi ti noben nč ne more....
Tic

Odgovor Napisal/-a Tic »

Če se pa vtikaš v druge, se bojo pa drugi vate.

In tako je bil svet popoln do konca svojih dni..

Z tem postom izhajam ven iz debate. Mislte si o men karčte, jst sm povedu svoje, vi ste pa svoje. Adijo. Se vidmo v Vzgoja za začetnike.
left konoplja.org 7.avgust 2005, 22.12
fredikruger0

men se zdi da so coke dilerje pohopsali
sticky

Odgovor Napisal/-a sticky »

Quote:
lol clasik...

sticky: to tut mene zanima ... mislm, velika razlika.... sam čefurji itak niso dost pametni da bi dal seme v zemljo IMHO

tič sprašujem te, koga ti farbaš tlele zdej??
tlele nisi nč omenu, kao "uni čefurji k mene tepejo, oz. une čefurje k jih ti poznaš". js točno vem kaj si mislu. si pač eden mnogih nestrpnežev, ki tako gledajo na svet. to je tvoje mnenje in jst ti ga ne prepovedujem. lahko ga mirno razglašaš kjerkoli si to pač upaš - ker vem da povsod verjetno nisi tak glasn in pametn o teh stvareh kot tule gor. pa kar se tiče tistega dialoga x y; če jih kao vidš že na daleč kake barabe so (osebnih ti verjetno ne kažejo, da bi ugotovil da so čefurji ane??), potem mirno odkorakaj naprej, če je treba laufaj... pa ja,klasa in štrom sta prov rekla, ljudje se bojimo vsega kar nam je tuje...
pa lahko ti men rečeš, da sm butl, ne morš mi pa rečt da sm butl zato k sm Slovenc, kapiš?

jonas nč ga nava tepla, ga bojo že čefurji, sej njim ni treba težit verbalno. oni prpoznajo zaničevalne poglede na kilometre..isto kot črnci

pa še to. folk vedno govori, js jim nism nč reku, pa so me kr nabil. ma dej nemejebat s takimi. v 95% primerov, je to debela laž. to pa vem ziher!!!
fredikruger0

točno tako sticky.
zakaj bi recimo sodil vse muslimane samo po bin ladnu?!sej niso jebemu vsi slabi ali pač?

jst pravm ljudi smo nismo turci
Tic

Odgovor Napisal/-a Tic »

Evo, ne morem se premagat da bi ostal tiho. Damn.

sticky:Oh ti allmighty strpen človek. A se ti zavedaš da je 90% ljudi zavestno strpnih, podzavestno pa ne! Očitno si tudi ti tak, da mene ne preneseš. Moje besede niso prazne, to je res. Jaz se zavedam da sem nesrpen do teh ljudi, vedar nisem do drugih. Upravičeno sem jezen nanje in nočem met nič z njimi. Pa kaj, lah me moja "vera" tko uči. Fak it. Prot kristjanom nimam nič. Nej vrjamejo kar čjo dokler me ne posiljo z križem.

"pa še to. folk vedno govori, js jim nism nč reku, pa so me kr nabil. ma dej nemejebat s takimi. v 95% primerov, je to debela laž. to pa vem ziher!!!"

Aha, sprehajam se po ljubljani (pazi: nisem iz tam doma sploh) in me napadejo za pofukan nov let. nej se briga zase tko k se jst. boli me kurac če so tam pa da so tih, a k bo roko nad mano stegnu pomen pač vojno. Kaj nej ti rečem, da mi je všeč ker imam probleme z njimi?
fredikruger0

pa se ne sprehajaj sam .
Strom

Odgovor Napisal/-a Strom »

To je mogla bit teška droga v igri.Pa velik.Drgač se že ne bi tko šli.

Spomina me na akcijo, k so pokojnega Vesota pršli iskat(tip je živu u sosednem bloku, preden se je preselu Lj).
Pršle sta dve marice kapsov u skafandrih in obkolile blok.Kasnje sm zvedu da so hotl vdret u njegovo stanovanje, pa pride njegova žena na vrata pa prav "bomba je u stanovanju".
Valda noben kaps ni upov notr.Potem so bli pa pol dneva pred blokom.Tip je pa baje sedel na kavču in gledov tv.Pol se je pa po ene 9 urah predov.Kjera budala.Ha ha Sam takrt še ni blo tok medijev(jest sm hodu takrt u 8 class).
Šta ima

Tic

Odgovor Napisal/-a Tic »

DA MI BODO OMEJEVALI MOJE SPREHODE? JONAS, si ti še na zemlji?

To je že kršenje ustave, pismo.
Odgovori