Policijska akcija
Re: Policijska akcija - Kranjska Gora
ja z onimi ki kadijo pod načelnikovo pisarno al kak je že oni reko
pa ga dvakrat dobijo z 0,2 v enem mescu.
pa ga dvakrat dobijo z 0,2 v enem mescu.
Zapustil Konopljo.org dne 9.5.2007
-
bozjiprototip
Ja to če dlih na patrulju naletiš sred mesta pa si mal omotičn itak, da bi pa h teb na dom hodil na podlagi govoric to pa nau šlo.
.. to je res. na dom sploh ne. Civila je pa dost.
.. to je res. na dom sploh ne. Civila je pa dost.
Sam res Messino, kakšno paranojo folk zgana....to ne morš verjet...dobr da sploh upajo z svoje bajte vn it
Šta ima
-
bozjiprototip
Quote:
Sam res Messino, kakšno paranojo folk zgana....to ne morš verjet...dobr da sploh upajo z svoje bajte vn it
Maš prav mam - paranojo, res se bojim, sam so mi ze en kup modelov k so mi blizu dobil / ustavil / ponovno pregledal, itd..
Maš prav mam - paranojo, res se bojim, sam so mi ze en kup modelov k so mi blizu dobil / ustavil / ponovno pregledal, itd..
Valda te bojo porufal če zadet voziš, valda te bojo porufal če zadet hodiš.Da bojo pa delal nadzor nad tabo, zato ker so dvakrat najdl za ðolco...lepo te prosm...no
Šta ima
Sej so mene tut prečekiral u zadnjih parih letih (kva maš u torbi, kva maš u denarnici), pa ga ne pržim že 6 let, pa še dobil me niso nikol z travo.Toj njihov šiht.Tko je.
Če nimaš plantaže doma, se nimaš kej bat.Če ti pa na paranojo nabija ga pa raj nehej pržit, kar je bil pr men tut taglavn razlog.
Če nimaš plantaže doma, se nimaš kej bat.Če ti pa na paranojo nabija ga pa raj nehej pržit, kar je bil pr men tut taglavn razlog.
Šta ima
-
bozjiprototip
= zato mam pa pavzo. Mal paranoje pa na forum zlivam (sory vsem).
mene pa nikdar ?
Razen ko so moje Xe po travniku iskali, heheheh. Pa so nasli en joint pr men, kolk so bli veseli, bumbarji.
Razen ko so moje Xe po travniku iskali, heheheh. Pa so nasli en joint pr men, kolk so bli veseli, bumbarji.
"better to rule in Hell, than serve in Heaven"..
Re: Policijska akcija
Quote:
le toliko.
mislim, da me nisi razumel, kaj sem hotel povedati.
pa po mojem itak nisi edini.
pa še nekaj tebi v poduk:
ánus -a m () anat. končni del črevesa; zadnjik, ritnik (SSKJ)
Delboy,
umir se malo s temi copy/paste otročarijami. To zna vsak, ki ve, da mora bit kompjuter prkloplen v štrom, da dela ane?
Pa pustma zdaj najina nesoglsja, bo bolje za vse
Sicer je pa tu govora o policijskih akcijah. V te padeš če se družiš z napačnimi ljudmi. Izbrati prave ljudi, temu se pa že lahko posvetimo in zdefiniramo kaj in kako....
le toliko.
mislim, da me nisi razumel, kaj sem hotel povedati.
pa po mojem itak nisi edini.
pa še nekaj tebi v poduk:
ánus -a m () anat. končni del črevesa; zadnjik, ritnik (SSKJ)
Delboy,
umir se malo s temi copy/paste otročarijami. To zna vsak, ki ve, da mora bit kompjuter prkloplen v štrom, da dela ane?
Pa pustma zdaj najina nesoglsja, bo bolje za vse
Sicer je pa tu govora o policijskih akcijah. V te padeš če se družiš z napačnimi ljudmi. Izbrati prave ljudi, temu se pa že lahko posvetimo in zdefiniramo kaj in kako....
Re: Policijska akcija
V te padeš če se družiš z napačnimi ljudmi. Izbrati prave ljudi, temu se pa že lahko posvetimo in zdefiniramo kaj in kako....
In ti???
Jih znaš izbirat??? Oziroma zdefinirat. Ali pa svoje prijatelje samo copy/paste-aš.
Če imaš nasvet pa nam z njim postrezi, da se bo tudi širni publiki razjasnilo obzorje, my guru Bluu!
per cannabis ad astra