INDUSTRIJSKA KONOPLJA
-
Stari uporabnik #439
INDUSTRIJSKA KONOPLJA
Lep pozdrav vsem!!!!Zanima me kje in kako se pri nas lahko dobi industrijska konoplja, oz. ali bi morda kdo vedel kaj vec vedel o tem kje in kdo jo pri nas goji, ter kaksne so moznosti, da se do teh ljudi pride. Zelo nujno bi rabila te informacije, tako da se vam ze vnaprej zahvaljujem za vse vase nasvete!!!Party on, ))
-
Stari uporabnik #400
Re: INDUSTRIJSKA KONOPLJA
Priblizno leto nazaj sem poskusil dobit dovoljenje za gojenje ind. konoplje. Zadeva se zaustavi pri zakonskem paradoksu (MNZ ne pusti gojenja, min. za kmetijstvo pa daje dovoljenja). Za dovoljenje (ce se ti nekak rata zment na MNZ-ju), mors met dokumentacijo o projektu, dok. o zemlji (parcela), podpisano pogodbo z odjemalcem (se en paradoks) in registriran s.p. ali d.o.o.Zajeban k svinja!!!Pa tud ce ti rata zborit si dovoljenje, se bos tresla, saj ti lahko vsak hip uletijo kapsi in ti pozanejo cel nasad z izgovorom, da sadis indijsko konopljo, navkljub dokazilom o vsebnosti THC-ja (ki jih mors dobit na inspekciji).Upam, da sem ti vsaj mal pomagal in upam, da ti bo ratal!!!!
-
Stari uporabnik #439
Hvala lepa za odgovore, a pa bi mogoce kdo vedu, ce bi se nekaj sadik te industrijske konoplje dalo nabavit,(ce je ze tak s**** zajeban pri nas vse to gojit) ker bi jo namrec potrebovala za nekaksen projekt...Ajde hvala vsemParty on, life is cool )Partygirl xxx
-
Stari uporabnik #378
Glede gojenja in primerkov industrijske konoplje se lahko obrneš na SKZ Murska Sobota (skz.murskasobota@siol.net) na Rengeo Dejana. Le-ta ima pri nas največ izkušenj z gojenjem industrijske konoplje in ti lahko tudi priskrbi kakšno bilko ali kaj drugega.
js bi pa sam neki uprasala.... kva se da narest iz industrijske k sm mela ene par rastlinc 1.5 metra velkih pa sam perje? a ma kj THC? zakva porabt perje?
Quote:
js bi pa sam neki uprasala.... kva se da narest iz industrijske k sm mela ene par rastlinc 1.5 metra velkih pa sam perje? a ma kj THC? zakva porabt perje?
Perje industrijske rastline lahko porabis za caj. Konoplja ima lastnosti zelenega caja in se tako tudi pripravlja.
Perje industrijske rastline lahko porabis za caj. Konoplja ima lastnosti zelenega caja in se tako tudi pripravlja.
Katere?
pomirjanje ali bujenje?
pomirjanje ali bujenje?
-
sticky
a ni to odvisno od načina priprave. tako sem namreč slišal za zeleni čaj; če ga kratek čas pustiš v vodi, je učinek pomirjanja, če pa dalj pa poživilo. mam prav? za konopljo pa ne vem ,ker to prvič slišim.
Quote:
Katere?
pomirjanje ali bujenje?
ne eno ne drugo - antioksidant
hahaha večno bom mlad in lep ( ta smajli mi je pa kr podobn )
Katere?
pomirjanje ali bujenje?
ne eno ne drugo - antioksidant
hahaha večno bom mlad in lep ( ta smajli mi je pa kr podobn )
Jebim ti signature too long