konec prohibicije?
konec prohibicije?
Okej, malce narobe prebral al pa razumel, kaj so s tem mislili, da je konec strpnosti al da bo stvar legalizirana?
Več kaznivih dejanj – več dela za policijo
Več prometnih nesreč in umorov – Tihi konec prohibicije za uživalce marihuane? – Odnosi med Anželjem in Matejem menda korektni
http://www.delo.si/index.php?sv_path=43,49&id=f2f2e8ac39609be9140031c0ec63e85404&t=html&p=2
Izsek iz clanka...
Precej več je bilo kaznivih dejanj, povezanih z mamili. Med obravnavanjem 997 tovrstnih dejanj so zasegli 144 kilogramov heroina, 106 kilogramov kokaina ter nekaj več kot 5300 rastlin kanabisa in 84 kilogramov že za prodajo pripravljenega mamila marihuane. Količina zaplenjene marihuane se je zmanjšala za več kot šest desetin, kar najbrž pomeni, da policisti niso več tako zagreti pri iskanju uživalcev »trave«.
Več kaznivih dejanj – več dela za policijo
Več prometnih nesreč in umorov – Tihi konec prohibicije za uživalce marihuane? – Odnosi med Anželjem in Matejem menda korektni
http://www.delo.si/index.php?sv_path=43,49&id=f2f2e8ac39609be9140031c0ec63e85404&t=html&p=2
Izsek iz clanka...
Precej več je bilo kaznivih dejanj, povezanih z mamili. Med obravnavanjem 997 tovrstnih dejanj so zasegli 144 kilogramov heroina, 106 kilogramov kokaina ter nekaj več kot 5300 rastlin kanabisa in 84 kilogramov že za prodajo pripravljenega mamila marihuane. Količina zaplenjene marihuane se je zmanjšala za več kot šest desetin, kar najbrž pomeni, da policisti niso več tako zagreti pri iskanju uživalcev »trave«.
"better to rule in Hell, than serve in Heaven"..
-
sticky
Re: konec prohibicije?
ej gruver a se ti da mogoče copy/paste celga članka, ker sm pozabu user in pass na delo.si?
pa link si zajebal, sem kliknu in pol copy/paste še ostali link brez vejice, pa ni blo članaka tam al sm pa slep. uglavnem, člank sm pol najdu, sam se je treba logirat
danke
pa link si zajebal, sem kliknu in pol copy/paste še ostali link brez vejice, pa ni blo članaka tam al sm pa slep. uglavnem, člank sm pol najdu, sam se je treba logirat
danke
ma sej ni nic drugega, razen ene avtomobilske statistike brezvezne.
"better to rule in Hell, than serve in Heaven"..
Dokler so politiki u poslu bo še vedno prohibicija.
Jebim ti signature too long
čaki čaki gruvi, da kup oblast testerje na slino...boš vidu konc prohibicije...
vsi smo
Jao, ravno sem hotu objavit tak post...
To sem z digitalcem slikal, fajn povečite se lah use prebere.
Danes so dovoljene sanje. Jutri je nov dan.
To sem z digitalcem slikal, fajn povečite se lah use prebere.
Danes so dovoljene sanje. Jutri je nov dan.
left konoplja.org 7.avgust 2005, 22.12
Prohibicijo bojo ukinl, k bojo to naredile vse države Eu.Sej itak naša politka vse ponavla.Če bi to zdele nardil, bi Slovenija postala oaza kadilcev marihuane.A misls da to hoče vlada.Pomoje ne.
Mediji pa kot mediji.Iz muhe na jumbo jeta.
Mediji pa kot mediji.Iz muhe na jumbo jeta.
Šta ima
mah, srečni bomo da ni za šest desetin več.
left konoplja.org 7.avgust 2005, 22.12
-
sticky
štrom slovenija bo rajš ostala ena sama vlka gostilna...
stiki daz it agen
stiki daz it agen