Steklo zmanjša moč žarnice ?
Re: Steklo zmanjša moč žarnice ?
Folija je gor cca pol leta - pač odvisno od temperatur.
Folije ne menjam - se sicer malenkost raztegne ( zanemarjlivo ).
Folije ne menjam - se sicer malenkost raztegne ( zanemarjlivo ).
Jebim ti signature too long
Plexi steklo veliko bolje prepušča potrebno svetlobo kot navadno steklo , sicer ne 100% ampak še vedno zadovoljivo.
Da se dobiti steklo namenjeno za prepust valovnih dolžin potrebnih za rožce, tako da so izkoristki večji...
Aja za plexi sem zvedu od letalcev, ker imajo jadralna letala pleksi straho in jih sonce nažge v čebulo, da so čist zapečeni... pa še vse tople grede so iz plexija..
lp
Da se dobiti steklo namenjeno za prepust valovnih dolžin potrebnih za rožce, tako da so izkoristki večji...
Aja za plexi sem zvedu od letalcev, ker imajo jadralna letala pleksi straho in jih sonce nažge v čebulo, da so čist zapečeni... pa še vse tople grede so iz plexija..
lp
ja, tole z folijo sem tudi jaz butasto pogledal, ko sem videl pri Hektorju, sam res dela, in to pod MHjem, ki se greje ko hudic
"better to rule in Hell, than serve in Heaven"..
jst bom probu cool tube narest nekako
left konoplja.org 7.avgust 2005, 22.12
-
sticky
ej tic, aveš da bi ta cool tube lahko pozimi koristil kot neke vrste centralno kurjavo?? šud wi drink tu det!? af kors
heh...centralno....
na googlu napis water cooled hps.....tist bi pa mogoce za centralno
na googlu napis water cooled hps.....tist bi pa mogoce za centralno
-
sticky
saj je lahko centralna na topel zrak (moje lajično mnenje). TOLE STVARCO bi se dal kr uporabit pomoje. cena pa niti ni pretirana..