PROTEST
Re: PROTEST
hja lanca, pomoje boš kaj kmal obupala nad tem zablojenim moškim svetom.
predlagam ti, da si nardiš en moški alterego, se boš lahko vsaj objektovno vklučvala v debate, ne da pobekom prhaja na vsah stavek.
tu je k v zaporu, vsi sanjajo o pičkah in pol se jih/nas že krtači med sabo.
v glavnem: vse skup je en kurac
predlagam ti, da si nardiš en moški alterego, se boš lahko vsaj objektovno vklučvala v debate, ne da pobekom prhaja na vsah stavek.
tu je k v zaporu, vsi sanjajo o pičkah in pol se jih/nas že krtači med sabo.
v glavnem: vse skup je en kurac
vsi smo
-
fredikruger0
ah jst en sanjam o nobeni babi k v zaporu.tko da vam bo jasno!
samo k vidm da babo zanima gojenje pa to,takrat pa popizdi...to me izredno in nevem zakaj privlači!
samo k vidm da babo zanima gojenje pa to,takrat pa popizdi...to me izredno in nevem zakaj privlači!
Jonč pr teb gre ljubezn bol čez želodec-po moje.Ti bi rabu eno heavy waight miško, ki bi ti cel dan kuhala, zvečer bi te pa s svojimi obilnimi rokami strasnto stisnla k seb....aja pa bajk je v kompletu
Šta ima
-
fredikruger0
ja no,maš tud mal prou,baba k zna kuhat je tud nekej.sam pol bi mogla znat še dost dnarja zaslužt!
pa bajk seveda!
pa bajk seveda!
..jaz pa sem upal na chickenfight
no.. mi bi se lahko zgledovali po ženskah kako se one hitro pomirijo med sabo ..brez zamer, ljubosumja, zmerjanja..
"Uspešen moški je tisti, ki zasluži več kakor ženska, uspešna ženska pa je tista, ki v enem dnevu zapravi vse kar zasluži moški."
(saj se mi zdi da gre tako ta štos.. ..who cares)
LP!
no.. mi bi se lahko zgledovali po ženskah kako se one hitro pomirijo med sabo ..brez zamer, ljubosumja, zmerjanja..
"Uspešen moški je tisti, ki zasluži več kakor ženska, uspešna ženska pa je tista, ki v enem dnevu zapravi vse kar zasluži moški."
(saj se mi zdi da gre tako ta štos.. ..who cares)
LP!
hmm veš, pri meni to ne deluje kot štos...
God must love crazy people. He made so many of them.
hahaha... Sb, nehej trosit umetno in zabavej nas, dnes je tvoj dan VEČ KOT OČITNO
hahaha
ajde, pozdravi v zgornji del slovenije
hahaha
ajde, pozdravi v zgornji del slovenije
vsi smo
-
sticky
Quote:
Quote:
heehe np np! dokler mi štrom v zelje hod je čist vredu....ko pa bo v rože začel nos utikat, mu pa tud anakonda med nogami kaj dosti ne pomaga...cut
btw nam je šefica vedno govorila: "fantje, kdor ni z malim zadovoljen, mu veliki stran pade"
Ah Stiks, sej smi ql pa to, sam velik se morš še naučit da babe zastekaš.
ej štrom pr nas punce govorijo slovenski jezik, tak da ne vidim razloga zakaj jih nebi zaštekal?
....pa srbo/hrvaško/bosanski jezik tud znam in razumem
Quote:
heehe np np! dokler mi štrom v zelje hod je čist vredu....ko pa bo v rože začel nos utikat, mu pa tud anakonda med nogami kaj dosti ne pomaga...cut
btw nam je šefica vedno govorila: "fantje, kdor ni z malim zadovoljen, mu veliki stran pade"
Ah Stiks, sej smi ql pa to, sam velik se morš še naučit da babe zastekaš.
ej štrom pr nas punce govorijo slovenski jezik, tak da ne vidim razloga zakaj jih nebi zaštekal?
....pa srbo/hrvaško/bosanski jezik tud znam in razumem