kwa je blo to ?!
-
Stari uporabnik #182
kwa je blo to ?!
Jst sm uzadnč z frendom skadu eno ganjo k je mela tak mal čudn okus.. ne vem a je bla z čim zmešana al ne.. sam skadla sva jo tko pol grama skupi, pa je biu tak hud efekt.. u ibr haluciancije (!!) pa tko.. kr pozablou sm kje sm kam grem, pa k sm hodu po čopvi u lj, sm se tko čudn zavedu sveta..tko mislu sm da so sam tiste "nežive" stvari kot so drevesa, hiše pa to resnične, vse ostalo pa da sploh ni.. ne vem kak bi opisu.. sam vem da sm ponesreč enga pudla brcnu u rit z bulerji, pol sm pa bežu pred lastnikom pa takrat k sm ga brcnu sploh nism vidu da sm ga brcnu sam vidu sm neki en siv flek okol moje noge.. prou hudo.. sam zdj tist FAOF nima več tistga stuffa pa tut on ne ve kaj je tist blo.. zdj me pa zanima če kdo ve kaj bi to lahk blo (vem da ni blo nč šprican) pa na začetku sva se z kolegom k sva kadila to tok režala tko usaj eno uro... pol k sva šla u namo sm tut kr pozabu kje sm zakaj sm pa to.. kr mislu sm da sm se zgubu, pa da morm dam, pa čeprou sm meu še 3 ure cajta.. prou hudo.. res..kdo ve kaj bi to lahk blo ?a je možn da bi to bla pač navadna trava..mislm domačica zmešana z kakšno začimbo al pa kj tacga k je mel tak čudn okus.. pa zakaj je tok preklet prbil k je blo komi 0.5g.aja še ena lastnost te trave.. drobila se je tok u eazy da kr res ni.. komi si se je dotaknu pa je bla že skor čist u prahu..
Re: kwa je blo to ?!
Hoj!Hmm, skunk ? THC lahko v velikih količinah povzroči takšna stanja zavesti.------------------none
vsi smo
Hashev FOAF je takšna (podobna) stanja zavesti doživljal pri ganji v kateri je bilo vmešanega preveč podganjega strupa (ponavadi našpricajo 10% raztopino). Hude halucinacije, sama ganja pa bolj slabe kvalitete.
Jebim ti signature too long
Quote:
Jst sm uzadnč z frendom skadu eno ganjo k je mela tak mal čudn okus.. ne vem a je bla z čim zmešana al ne.. sam skadla sva jo tko pol grama skupi, pa je biu tak hud efekt.. u ibr haluciancije (!!) pa tko.. kr pozablou sm kje sm kam grem, pa k sm hodu po čopvi u lj, sm se tko čudn zavedu sveta..tko mislu sm da so sam tiste "nežive" stvari kot so drevesa, hiše pa to resnične, vse ostalo pa da sploh ni.. ne vem kak bi opisu.. sam vem da sm ponesreč enga pudla brcnu u rit z bulerji, pol sm pa bežu pred lastnikom pa takrat k sm ga brcnu sploh nism vidu da sm ga brcnu sam vidu sm neki en siv flek okol moje noge.. prou hudo.. sam zdj tist FAOF nima več tistga stuffa pa tut on ne ve kaj je tist blo.. zdj me pa zanima če kdo ve kaj bi to lahk blo (vem da ni blo nč šprican) pa na začetku sva se z kolegom k sva kadila to tok režala tko usaj eno uro... <BR>pol k sva šla u namo sm tut kr pozabu kje sm zakaj sm pa to.. kr mislu sm da sm se zgubu, pa da morm dam, pa čeprou sm meu še 3 ure cajta.. prou hudo.. res..<P>kdo ve kaj bi to lahk blo ?<BR>a je možn da bi to bla pač navadna trava..mislm domačica zmešana z kakšno začimbo al pa kj tacga k je mel tak čudn okus.. pa zakaj je tok preklet prbil k je blo komi 0.5g.<P>aja še ena lastnost te trave.. drobila se je tok u eazy da kr res ni.. komi si se je dotaknu pa je bla že skor čist u prahu..
ne me jebat pardon mogu sm
Jst sm uzadnč z frendom skadu eno ganjo k je mela tak mal čudn okus.. ne vem a je bla z čim zmešana al ne.. sam skadla sva jo tko pol grama skupi, pa je biu tak hud efekt.. u ibr haluciancije (!!) pa tko.. kr pozablou sm kje sm kam grem, pa k sm hodu po čopvi u lj, sm se tko čudn zavedu sveta..tko mislu sm da so sam tiste "nežive" stvari kot so drevesa, hiše pa to resnične, vse ostalo pa da sploh ni.. ne vem kak bi opisu.. sam vem da sm ponesreč enga pudla brcnu u rit z bulerji, pol sm pa bežu pred lastnikom pa takrat k sm ga brcnu sploh nism vidu da sm ga brcnu sam vidu sm neki en siv flek okol moje noge.. prou hudo.. sam zdj tist FAOF nima več tistga stuffa pa tut on ne ve kaj je tist blo.. zdj me pa zanima če kdo ve kaj bi to lahk blo (vem da ni blo nč šprican) pa na začetku sva se z kolegom k sva kadila to tok režala tko usaj eno uro... <BR>pol k sva šla u namo sm tut kr pozabu kje sm zakaj sm pa to.. kr mislu sm da sm se zgubu, pa da morm dam, pa čeprou sm meu še 3 ure cajta.. prou hudo.. res..<P>kdo ve kaj bi to lahk blo ?<BR>a je možn da bi to bla pač navadna trava..mislm domačica zmešana z kakšno začimbo al pa kj tacga k je mel tak čudn okus.. pa zakaj je tok preklet prbil k je blo komi 0.5g.<P>aja še ena lastnost te trave.. drobila se je tok u eazy da kr res ni.. komi si se je dotaknu pa je bla že skor čist u prahu..
ne me jebat pardon mogu sm
ŠTA JE MIŠEVI?!?!ŠTA STE SE USRALI?!