gremo zdej po korakih (za zacetnike seveda)
Re: gremo zdej po korakih (za zacetnike seveda)
hvala za tehnicno pomoc
a tocko 3) je morda kdo videl?
a tocko 3) je morda kdo videl?
jah veš, s temi kloni je pa tko, da ti na začetku ne bo noben zaupal... veš vsi smo eni pohci, sicer urejeni ljudje, ne tko kt džankiji k kradejo vse povprek... ampak za policaje smo pa vseen en in isti kurac in mislim da ne bo nihče tvegal, razen če ti bo kdo klon zakopal nek v btc-ju in ti pol reku kam ga pejd iskat. To ti loh pa tud jst nardim... sam bo treba kkšne 3 tedne počakat.
hmmm....mislim da se da glede zaupanja cist normalno zment...se dobimo na eni kavici...navabim jest na enega/dva se mal pogovorimo...mam se kaksno vprasanje glede klonckov in tko....sej ves...si sam reku da smo eni pohci vendar urejeni ljudje...
tako da...PM me...se da vse zment
lp
tako da...PM me...se da vse zment
lp
se opravicujem...nisem pogledu kdo je post pisu...tko da zamenite moski spol za zenski hihi my bad....
Ce je kdo na forumu in je z Murske doma al pa kje iz okolice, mi naj prosim PM. Ce bi se dalo mogoce kj na 4 oci pogovorit glede gojenja.
Defecate on your book of belief
na tem linku je kr dost stvari:
http://users.volja.net/cannabixxx/gojenje%20marihuane.htm
http://users.volja.net/cannabixxx/gojenje%20marihuane.htm
Js sm med robo (domačica) dubu par semen, pa me zanima, če so primerna za gojenje. Dva sm dal na vlažno vato, da bom vidu, če sploh kej vzklije.
če so semena zrela, ni panike. zrasl bo. sam kva bo zrasl je pa drug vprašanje. če je bla ta 'domačica' dobra, bo verjetn tut ta k ti bo zrasla. ti kar posad.
točno tako! Al pa počakaš mal, spraviš semenke in daš kalit tm februarja-marca za ven...
še bolš ja.