A je tukaj kakšen najemnik stanovanja ?
-
sticky
Re: A je tukaj kakšen najemnik stanovanja ?
ahaha to je zlo zlo loterija ja. poznam žensko, ki oddaja stanovanje. enkrat je mela enga mulca notr in je mogla čist "slučajn" v flet skočt. kao pozabla (pomoje je šla mal vohljat anyway) nekej ven vzet (heh, po pol leta se je spomnla)! no in notr jo je čakalo presenečenje. grow closet . pa ga gospa feri ni da ni. ampak ga je počakala, da pride domov in mu dala en mesc časa, da se izseli in pospravi vseskup. tko da akt99 bodi previden, ona se od takrat naprej vsakemu ušunja v flet in prečekira mal, pa mislm, da ni edina!?
Ja sticky itak da ni edina , vsacga zanima kva se dogaja posebej pa če je najemnik pač tak bl študent bi reku v kraju kjer ni faxa sploh hehe
(-_-)..!..
in kaj to najemodajalce boli kurac... itak oni nič ne najebejo, če wanabe growerja dobijo. Kvečjemu lahko pričakujejo, da bodo dobili nekja novih kosov pohištva, ko se bo najemnik odselil, če je že zvrtal tistih nekaj lukenj v najmanj 20let staro pohištvo. Mene kot najemodajalca bi samo zanimalo, če je generalno vse vredu, torej, če se slučajno ne dela škoda na tleh, v kuhinji, če gretje normalno deluje, če voda teče, če je bojler očiščen, položnice plačane, ploščice v kopalnici cele, če wc slučajno ne pušča in take stvari... ne pa kaj ma folk v predalu nočne omarce spravljeno.
-------------
Sicer pa vem da obstajajo psihiči, npr. moja mat je cel bolnik, to je tko kot kleptoman ko vidi priliko da nekaj spizdi, se ne more upret.
Če bi slučajno pustla vrata od stanovanja odprta bi takoj zapičila notr in direkt v predal od nočne omarce gledat kakšen vibrator mam notr spravljen... al pa dnevnik brat pa take variante... še po smeteh bi šla brskat.
-------------
Sicer pa vem da obstajajo psihiči, npr. moja mat je cel bolnik, to je tko kot kleptoman ko vidi priliko da nekaj spizdi, se ne more upret.
Če bi slučajno pustla vrata od stanovanja odprta bi takoj zapičila notr in direkt v predal od nočne omarce gledat kakšen vibrator mam notr spravljen... al pa dnevnik brat pa take variante... še po smeteh bi šla brskat.
-
fredikruger0
hehe moja mat je tud kleptoman...kadar gre kam v toplice mora nujno pokrast brisače,šampone(z logoti toplic)v gostilnah kozarce ,v trgovinah zmerej kako majčko stisne....
-
sticky
gruverka, mene bi pa orenk zaskrbel..pa ne zarad kapsov, to je tazadnja. jebemti, da se ti to sprav kšn pothead delat (a se spomneš, enkrat ko je en fant tle gor reku, da bi mel kr kartonast box)...kako stvar slabo izolira, pršraufa, ozemlji ipd., pa gre cel flet, al pa še cel blok u franže? sicer bi pa tud js tapru pomislu, če mu nebi kr u naturalijah najemnine zaračunau
jonas ti pa ne laž
jonas ti pa ne laž
Quote:
LOOOOOOOOOOOOL mogoce leze skoz okn kva pa veš
LOOOOOOOOOOOOL mogoce leze skoz okn kva pa veš
(-_-)..!..
Jz sm že eno leto podnajemnik(kao študent...) in ti bom tkole povedal: Našli smo cool lastnike(no, vsaj tko se nm je zdel), ki so rekl da nebojo nikol pršli v flat pogledat pa to..
V bistvu je štorja čisto drugačna, k dejansko so hodl gledat vsak vikend k nas ni blo doma(enkrat sm ostal v flatu s punco, pa sm slučajno šel v avto neki iskat in sm tm vidu lastnike k so prišli peš, vidl da je luč v flatu in odšli...
No, k smo pa ključavnico zamenjali smo kr tko dobil ultimat- 1 mesc časa da pakirate... kao oni rabjo stanovanje.
...sj nebi blo panike, sam zdj so v flatu rožice- moj 1.st time indoor grow in jim bo treba skrajšat čas cvetenja, v najboljšem primeru bodo cvetele 4 tedne
V bistvu je štorja čisto drugačna, k dejansko so hodl gledat vsak vikend k nas ni blo doma(enkrat sm ostal v flatu s punco, pa sm slučajno šel v avto neki iskat in sm tm vidu lastnike k so prišli peš, vidl da je luč v flatu in odšli...
No, k smo pa ključavnico zamenjali smo kr tko dobil ultimat- 1 mesc časa da pakirate... kao oni rabjo stanovanje.
...sj nebi blo panike, sam zdj so v flatu rožice- moj 1.st time indoor grow in jim bo treba skrajšat čas cvetenja, v najboljšem primeru bodo cvetele 4 tedne
jst pravim da je edina varjanta, da lastnika poznas.
left konoplja.org 7.avgust 2005, 22.12
-
golddevvil
Ej Vitto, nč se sekirat. Prnes k men rože, pa jih bova "odcvetela" do konca.
Provizija: 15-20 % proizvoda ( v ceno vključeno: ALL INCLUSIVE- obrezovanje,zalivanje,gnojenje,....).
Šifra: Ljubljana
Ps: Kolk rož imaš??
Provizija: 15-20 % proizvoda ( v ceno vključeno: ALL INCLUSIVE- obrezovanje,zalivanje,gnojenje,....).
Šifra: Ljubljana
Ps: Kolk rož imaš??