Slabost

Uporaba, zloraba, uživanje, posledice, hašišarska parafernalija...
Manjana

Slabost

Odgovor Napisal/-a Manjana »

Zakaj mi je po konoplji večinoma slabo? Kadil sem že vse in skoraj vedno mi je slabo. Kakšni nasveti?
ganja_farmer

Re: Slabost

Odgovor Napisal/-a ganja_farmer »

si kadil domače pridelano ali kupljeno na ulici? povej kako si kadil pa to mal, pa v kakem smislu slabo:)?
Osebna fotogalerija
Ares

Odgovor Napisal/-a Ares »

Uhmm.. dejavnikov je lahko več.. najpogostejša pa je ta, da je roba ki jo kadiš slabe kvalitete, "zamufana" al pa špricana z kemikalijami.

Kot prvo ti svetujem da si malček prebereš tukaj:
http://www.konoplja.org/Konoplja/Rekreacija/Nasveti_za_varno_uporabo_merihuane.htm

LP
Strom

Odgovor Napisal/-a Strom »

Jest mislm da, pr kajenju, dima ne potegneš samo v pljuča ampak zravn še pogovtneš v želodec zarad česa dobiš en tak "gadan" topel filing poj(v želodcu).To se je men dogajal en obdobje k nism znov ðointa potegnt pa je blo vsem kul sam men je blo skos slabo.
Šta ima

Shulgin

Odgovor Napisal/-a Shulgin »

Quote:
Zakaj mi je po konoplji večinoma slabo? Kadil sem že vse in skoraj vedno mi je slabo. Kakšni nasveti?

Potem pa ne kadi. Simple as that. Naredi kukije ali pa mleko. Samo po tem ti bo verjetno še prej slabo. Lahko da si eden izmed tistih redkih (ne)srečnežev, ki pač ne prenesejo THC in podobnih stvari, ki jih vsebuje konoplja.
Tic

Odgovor Napisal/-a Tic »

Shulgin, takih ni, so samo taki, ki jih ne zadane
left konoplja.org 7.avgust 2005, 22.12
Shulgin

Odgovor Napisal/-a Shulgin »

Jaz poznam eno, ki je po jointu vedno bruhala. Res, da ni kadila velikokrat, verjetno zaradi slabosti, ampak vseeno.
ROXZ

Odgovor Napisal/-a ROXZ »

jst bruham pr travi po preveliki kolicini (premocan bang 100%, prevec skune isto..)
cistak

Odgovor Napisal/-a cistak »

men je doskrat slabo ce poferim ene 5-6 jointov na tesc zelodec...joooo to te pa obrne
ŠTA JE MIŠEVI?!?!ŠTA STE SE USRALI?!
sticky

Odgovor Napisal/-a sticky »

eni bruhajo, sam to je psiha IMHO.

@skank:
Odgovori