Slabost

Uporaba, zloraba, uživanje, posledice, hašišarska parafernalija...
volkds

Re: Slabost

Odgovor Napisal/-a volkds »

...nikdar na bruhanje...zmer sam gut...
razn 1x k sm bil še 11 star....lol
sticky

Odgovor Napisal/-a sticky »

lol volkds 11

js jo btw uporabljam, ko mam probleme z chronom in mi slabi karkol dam v goflo. tko da pred vskim obrokom navijem basico, pojem, pa sam gas v sobo sferit, ker bi v nasprotnem primeru vsebino obroka daroval sestradanim podgancam hehe..

offtopic: bral dons v mladini članek o zdravilu z aktivno snovjo THC. še mal pa bo v sloveniji. bom si probu zrihtat, sam bo pizdarija, ker vem, da bom mogu napol crknen pridet na urgenco, drugač sploh ne jebejo.
cistak

Odgovor Napisal/-a cistak »

haha sticky.... ja no pejt ferit na lacen zelodec..pa s tem ne mislim 2-3 dzointe...probi mal vec recmo 5-6 ..pa bos vidu da se ti bo zacel mesat
ŠTA JE MIŠEVI?!?!ŠTA STE SE USRALI?!
lojze

Odgovor Napisal/-a lojze »

Quote:
bral dons v mladini članek o zdravilu z aktivno snovjo THC. še mal pa bo v sloveniji.

Samo ta THC in ostale snovi so umetne! Čista kemija. A si mislil, da bo farmacevtska industrija to spustila iz rok?
LOJZE
Ko bom velik bom imel zelen traktor in kmetijo na Blokah!
fredikruger0

Odgovor Napisal/-a fredikruger0 »

jebat ga prostozidarji rule the world
sticky

Quote:
Quote:
bral dons v mladini članek o zdravilu z aktivno snovjo THC. še mal pa bo v sloveniji.

Samo ta THC in ostale snovi so umetne! Čista kemija. A si mislil, da bo farmacevtska industrija to spustila iz rok?

hehe Lojz sj js vem kolk je ura. samo, kapa moj ata, sestra, sorodniki, znanci ipd.? vazno, da jim lahk fuknem u glavo tist člank - tam pa ni kaj pretiranega govoričenja o sintetičnem THC-ju, ampak gospa doktor večinoma govori o konoplji oz. marihuani! in to je men point. naj zavajajo folk, ki je itak že zaveden, tu se da bolj malo spremenit, vendar si konc koncev sami v skledo serjejo, ker si laična javnost ni glih na jasnem v čem je resnična finta vse te igre. in članek prikazuje vseskupaj medicini zelo prijazno. moj foter se pa že nebo spuščal v to, kako pridobijo THC...pač slišal je za zdravilo iz konoplje in basta. zdej ga morm sam še prepričat, do naslednje sezone, če lahk kako "jamco" na vikendu skoplem
Strom

Odgovor Napisal/-a Strom »

Gadna scena je tale chron ja.Kva zdravila pa ni Stiks.
Šta ima

sticky

ne, za pozdravt ga ni. obstajajo zdravila k zavirajo zagon bolezni. js mam zdj tri leta ena fajna, k primejo in jih dobr prenašam (tud moja jetra zaenkrat), sam jih lahko samo še eno leto jem, ker več kot 4 leta ne smeš tega jest, ker je nevarn za spermo in jetra. ka bo pa čez en let, tega pa nevem. vrjetn bom mogu spet do kosti shirat, da bom opravičen do kvalitetnejših zdravil. drugač te kr z antibiotiki začnejo filat, to pa nebi dankešen! če pa nebi mel trave, bi mi vseskup že zdavnej voljo vzel! go ganja go
Strom

Odgovor Napisal/-a Strom »

Gadne so to scene Stiks ja.Sej bi jo jest tut pušil če bi mi pomagal oziroma bi mel cel nasad vseh sort-že bolš to k kemija pa jeben apotekarski lobi.
To se prav da ni dokončnega zdravila.....kurac je to
Itak pa zdravila pojebejo druge organe poj-ledvica, jetra and &.

Pr teh stvareh se morš prilagodit situaciji pa furat naprej pa upat da some day will be a cure.Kva češ druzga.Želim ti naj naj Stiks.
Šta ima

sticky

hvala štromc. no, sej prov hudo mi pa tud ni u lajfu. tega chrona sploh ne jemljem kot neko hudo sranje. ubistvu je največja jeba, k mora pothead vsak dan tablet uzet (pa včas pozab)
Odgovori