Segrevanje
Segrevanje
mene zanima ce obstaja kaksna naprava ki bi mi ohladila prostor pa da ne pokur prevec stroma sam za take krizne dneve ko je zuni prevec sonca,podstresje se prevec zagreje,tut na 40 je ze prslo..mam ventilator k dovaja svez zrak sam vseen ne pomaga..torej pomoč dobrodosla..
svedr
Re: Segrevanje
klima!
al pa kaka čudežna palčka. ono samo zate, in tvoje lubike...
al pa kaka čudežna palčka. ono samo zate, in tvoje lubike...
Zapustil Konopljo.org dne 9.5.2007
one male prenosne, sicer so res tud bolj za kurac, za 40čukov, a kaj bi druga??? če je vroče je vroče nimaš kaj, če niti vent niti senca ne pomagata kaj češ?
Zapustil Konopljo.org dne 9.5.2007
-
sticky
svedr, težka bo tale. probaj (ne vem če maš to možnost) zrak ki ga dovajaš nekje vmes hladit. mogoče po principu vodne pipe...pol pa non stop led v vodo mečeš hehe..
p.s. mogoæe je ideja debilna. to mi je zdele na pamet usekal, k nism cel dan pokadil tud drobtince. lol grem zdj na enga jumbo jeta mwuhahaha
..bom pol počekiral, kaj sem predlagal
p.s. mogoæe je ideja debilna. to mi je zdele na pamet usekal, k nism cel dan pokadil tud drobtince. lol grem zdj na enga jumbo jeta mwuhahaha
..bom pol počekiral, kaj sem predlagal
hmmm ideja ni slaba,za krizne trenutke bo ane,sej kaj me pa stane delat delat v skrinji vsak dan,sam hmmm kako bi to naredu,kaj pa ce dam sam en lambr z vodo pred ventilator pa notr neomejen leda zmecem,hmm ne vem ce bi to slo,dej a mas se ksno idejo,upam da te bo tale jumbojet dvignu v fizikalne vode pa mi bos ksno dobro svetoval:))
svedr
-
sticky
hehe nism še skadu. mensezdi, da je ganja farmer (alpa ganja kmet nevem točn keri, ker sta dva lol) delal to sceno z ledom, kr direkt v boxu je mel posodo z ledom. je poročal takrat, da je znižal temperaturo. hehe, mi smo se mu pa pred tem režal na vsa usta . probaj in poročaj...
hmmm sam to bo enga leda,spet mam delo:) sam me pa res zanima za kok se bo to poznalo v sobi velki 3 metre krat 3 metre pa visoki 2 metra,pomojm da nc???
svedr
-
sticky
jah odvisno kolko leda boš dal. pri taki vlki sobi bo jeba ja. probaj kaj pogruntat z "vodna pipa" principom, sploh če dovajaš zunanji svež zrak. alpa klimo, sam za tak prostor rabiš kr orenk mašino. strošek elektrike pa tak al tak veš da bo huge..