PRIDELAVA SEMEN
Re: PRIDELAVA SEMEN
Za vzgojo semen je idealno imeti dvospolnika. Imaš potem 75% možnost da so ženska!
Let me try before I buy!
kako si pa to zračunu? ...če se ena rastlina k je bla prej ženska pa mam tut moške cvetove...sama oplodi, bo 50 procentov žensk 50 pa hermičov...pa še une ženske so predispozirane temu da ratajo hermiči...
če pa maš 1 hermiča...pa ostale ženske..in oplodiš eno ženo z cvetnim prahom od hermiča...pol pa so feminized...pa še te so ZZZZLOOOOOOOO nestabilne...
če pa maš 1 hermiča...pa ostale ženske..in oplodiš eno ženo z cvetnim prahom od hermiča...pol pa so feminized...pa še te so ZZZZLOOOOOOOO nestabilne...
Iz neke ameriške knjige:..ženska b. ima npr. XX kromosome, moška b. pa YY, dvospolnik pa XY. Se pravi XXXY. V praksi sem to poskusil in ne morem trditi da drži...ker naj bi spol bil tudi odvisen od pogojev...v slabih letih( govorim o outdoor) rastlina zaradi narave (preživetja, ohranjanja rase)naredi več moških.
Ampak sem se naučil tega da narava da karakter oz. dušo rastlinci. In potem križaš dobro domačico, ki je več generacij tu rastla z kakšno genetsko iz Holandije...
LP
Ampak sem se naučil tega da narava da karakter oz. dušo rastlinci. In potem križaš dobro domačico, ki je več generacij tu rastla z kakšno genetsko iz Holandije...
LP
Let me try before I buy!
K si že glih omenu a kera vrsta preseže lahko 20% nivo ? Dosedaj sem zasledil samo do 19.5% .
(-_-)..!..
Quote:
K si že glih omenu a kera vrsta preseže lahko 20% nivo ? Dosedaj sem zasledil samo do 19.5% .
Kalamata, Matanuska thunderfuck (ok, slednja na žalost izumrla...)
Kalamata, Matanuska thunderfuck (ok, slednja na žalost izumrla...)
LOJZE
Ko bom velik bom imel zelen traktor in kmetijo na Blokah!
Ko bom velik bom imel zelen traktor in kmetijo na Blokah!
ce kdo rabi cvetni prah za pridelavo semen nej hitr pove.sorta je purple power.kuplene semke tko da je najbrz tut ta prah kvliteten.
You Fuck With The Bull You Get The Horns