kdaj ste bli najbol zadeti
Re: kdaj ste bli najbol zadeti
Pa kaj je to tema o ribarjenju al kwa??
Folk mi pravi, da mam probleme s travo, bravo, itak mam problem, kadar kupim je predrago...
Dekca, na travniku, zraven morje,mesečina, pa 2 litra šampanca, pa ful huda bejba poleg,ki mi pusti da se igram z njemo muco......toj bil zadetek
Šta ima
-
fredikruger0
Quote:
Dekca, na travniku, zraven morje,mesečina, pa 2 litra šampanca, pa ful huda bejba poleg,ki mi pusti da se igram z njemo muco......toj bil zadetek
pozabu si povedat da so ble to mokre sanje
pozabu si povedat da so ble to mokre sanje
Al pa joka ....u pizdu mater.Sm mel to planiran z eno bejbo na obal pa je avgustovsk vreme vse zjebov u pizdo mater....to bi bil zadetek ja Jonči moj Jonči
Šta ima
To je ful težko definirat.Pač če mešam dago z alkoholom je rezultat veliko bolj prijeten kot v obratnem sorazmerju.
Sam od dage težko rečem, da bi bil ful prbit, razen enkrat, ko sem imel 4 mesece premora, pa je pol en frend privleko enga na svinčnik. Drgač pa kombinacija benk in jointi ful ugaja.
V zmerni kombinaciji!!
Sam od dage težko rečem, da bi bil ful prbit, razen enkrat, ko sem imel 4 mesece premora, pa je pol en frend privleko enga na svinčnik. Drgač pa kombinacija benk in jointi ful ugaja.
V zmerni kombinaciji!!
Pass the Dutchie on the left hand side...
-
exganjafarmer
jas tudi nevem kaj je daga