Kje nabavit cigarete?
Re: Kje nabavit cigarete?
trafika notr dobiš vsega boga in pol pripomočkov za kajenje
Enjoy what is natural
Katere trafike to mislite? Jaz kupujem rizle in navaden tobak v teh rdečih škatlah (trafikah), ko so...od westa se mi zdi.
Pa nimajo dobenega aromatičnega tobaka.Niti strojčka nimajo klipani!!
Pozna kdo kakšno trgovino v mb kjer bi se dalo dobit tobak za vodne pipe ali pa ostale pripomočke za kajenje.
Pa nimajo dobenega aromatičnega tobaka.Niti strojčka nimajo klipani!!
Pozna kdo kakšno trgovino v mb kjer bi se dalo dobit tobak za vodne pipe ali pa ostale pripomočke za kajenje.
LiveSTONED
Kk nimajo strojčka? Jaz sem ga prav v toti rdeči trafiki nabavil...rizla+ mašinca za rolat. Nekih posebnih vrst tobaka pa res nimajo, majo pa veliko vrst tobaka na petrolu, hoj počekirat.
Folk mi pravi, da mam probleme s travo, bravo, itak mam problem, kadar kupim je predrago...
No jaz sem bil v enih treh trafikah teh rdečih in ga nikjer niso meli...Babnice sploh niso vedle kolko bi približno stal pa nič. Vem pa da ga je prijatelj kupil v tej trafiki tako da samo naklučje verjetno.Pa saj za strojček mi je vseeno. Jaz bi rabil tobak...V teh trafikah pa majo samo tri vrste tobaka in to so Samson ki je meni osebno najboljši, Drum pa golden virgin.
LiveSTONED
Pa pejt v tri dva trafiko tm majo sigurn no mogoče pr ns u tardeči nimajo pol kurca
Enjoy what is natural
He he, ups. Jaz sem tudi mislil tri dva trafiko...my mistake
Folk mi pravi, da mam probleme s travo, bravo, itak mam problem, kadar kupim je predrago...
bom šel pa bom vido ja...samo da bi pa kdo kaj preverjenega v mb poznal to pa ne?
LiveSTONED