Ptičja gripa - alias svetski natego

Debate o vsem, peskovnik.
Vitto

Re: Ptičja gripa - alias svetski natego

Odgovor Napisal/-a Vitto »

Ptičja gripa se ne prenaša na človeka. ŠE posebej ne , če gre za kuhano/pečeno meso.

...sicer pa se mi zdi da folk dela preveč panike iz tega. Pizda v lajfu nisem taknu ptiča na ulici in pobiral peres(ok ajde Galebi ob morju so izjema) oz. se dotikal njihovih iztrebkov. Kar vem je to edini način da se virus prenese na človeka.

Virus pa je po mojem nastal v industrijskih gojilnicah ala perutnina ptuj... bah, to bi moral prepovedat.
klen

Odgovor Napisal/-a klen »

Točno to...brez veze taka panika, kot jo zganjajo.
Folk mi pravi, da mam probleme s travo, bravo, itak mam problem, kadar kupim je predrago...
indoor

Odgovor Napisal/-a indoor »

ni panike ce virus ostane nat em nivoju ce mutira pol pa...jebiga-narava dela svoje.
BIG

Odgovor Napisal/-a BIG »

farmacia dela svoje !!!
Enjoy what is natural
klen

Odgovor Napisal/-a klen »

Quote:
ni panike ce virus ostane nat em nivoju ce mutira pol pa...jebiga-narava dela svoje.

Ko bo pa virus mutiral, si bomo lahko delali sive lase...do takrat pa je vse brezveze, ker dokler virus ne mutira, se niti antivirusa ne da narediti.
Folk mi pravi, da mam probleme s travo, bravo, itak mam problem, kadar kupim je predrago...
BIG

Odgovor Napisal/-a BIG »

Za to ptičjo gripo se sikeram kot za lanski sneg sm mi bi blo pa glupo da bi zdej ta epidemija da ne bi smel čikna jest.
Sej zato pa zadnje čase sam še piščančje hrenovke pa piščančje meso jem.
Enjoy what is natural
Odgovori