Noč čarovnic
Re: Noč čarovnic
Uf kaj ste me zdisal mi kr nč ni jasno ja maš prov je res ful nevarno ampak če vrjamš al pa ne tega nikoli ne nardimo če gre nasprot ali pa le vozi za ali pred njim kaki avto mi kepe ne bomo vrgl drgač je pa ravnina pa na obeh straneh travnik tko da ubiješ se bolj težko ti se sam pazi kakšni hribčkov al pa gozdičkov zravn ceste od tm pada sicer pa tega že doooooolgo nism počel pa so me zdle že prsti začel srbet
Enjoy what is natural
enkrat ko bos vedu da fotr pride domov al pa da gre od doma se skrij pa mu vrz to v avto ce si upas pa bos vidu kwa bo
mi smo cinglali in je ded s sekiro prišo ven in za nami šel...samo je taki buckasti pa mali tak da itak laufat niti nemore.
LiveSTONED
-
INKVIZITORKA
Quote:
dej mi "cinglali" prevedi prosim
A ko sm jaz cingljala si pa razumel a
maš prav ja...čist ena navadna noč pač je bla. jaz se spomnim da smo pred lani al lani neke bedarije s temi duhovi pa to počeli in je veter pihal močno z šume vun neki čudni glasovi, veje pokale, pol veter pihal, svinsko mrzlo, pa tak dež pršil. filing je bil tapravi...pol pa na pokopališče pa tak...pa si neke zgodbice pripovedovali nas vglavnem ful strah blo vse po vrsti. lestos pa ni blo one atmosfere kaj češ...
LiveSTONED
-
sticky
Quote:
Quote:
..ko sem prebral, sem narobe naglasil in mi ni blo nič jasno
Quote: