SUPER SCROG
Re: SUPER SCROG
kot sm že reku lepe slike
-
golddevvil
Thx for pics GF.
A si jih kej obrezoval??
Pa še zdej ne vem v čem je fora mreže, če rož nč ne navijaš okol??
A si jih kej obrezoval??
Pa še zdej ne vem v čem je fora mreže, če rož nč ne navijaš okol??
-
ganja_farmer
nisem jih nič obrezoval ampak enkrat sem jim vrhe poščipal. Mreža je pa zato, da ko zraste bilkica nad mrežo da jo podtaknem nazaj notri (al v isto lukno, al pa v kako bližje)
Osebna fotogalerija
-
ganja_farmer
dan 10.2.2006, lubice so v 30 dnevu cvetenja (na to se ga pije) drugač pa fotk na žalost nič novih, jih pa oblubim za drug teden ko dobim tudi za vedno upam da digitalca:) tak da nasledni teden bo že kaka supr dupr fotka ratala:) Najbolj me je razočarala sorta ICE zaenkrat, saj najbolj počas raste:S No pa sej boste v parih dneh vidli, kaj sem mislu:)
Osebna fotogalerija
-
ganja_farmer
ICE, sem dobu iz ene seed štacune, sam vzgojil mamo in naredu klone:) tak da nisem od nobenga dobu:)
Osebna fotogalerija
-
ganja_farmer
No evo ni še novega digitalca, sam tak da noute preveč bli nestrpni prilagam neki fotk slikanih z enim jajcem:)
čisto desno na fotki je sorta ICE.
Drgač je pa danes 33 dan cvetenja, lubice imajo vse laske bele. Študiram da je to verjetno tudi fajn odvisno od tega s kakšnimi gnojili se zaliva:)
čisto desno na fotki je sorta ICE.
Drgač je pa danes 33 dan cvetenja, lubice imajo vse laske bele. Študiram da je to verjetno tudi fajn odvisno od tega s kakšnimi gnojili se zaliva:)
Osebna fotogalerija
Tebi pa lepo rase tole vseskupaj .
-
ganja_farmer
Evo nou digič, bote vidl kuga je dobr digič:) No obe fotke so slikane z makro funkcijo. več fotk sledi kasneje, mogoče že za vikend:) če imate kako željo kaj nej slikam pa sporočte:)
V photopostu si lahko pa še mal večje fotke ogledate, pa lp. Opazu sem pa tudi že prve rjave laske, medtem ko listi so vsi še zelo temno zeleni.
V photopostu si lahko pa še mal večje fotke ogledate, pa lp. Opazu sem pa tudi že prve rjave laske, medtem ko listi so vsi še zelo temno zeleni.
Osebna fotogalerija