Možni vzroki slabo raščenih cvetov.
Re: Možni vzroki slabo raščenih cvetov.
premalo močna luč oz. pomankanje svetlobe
Cannabis~Researcher
mam 70w hps pa je pomoje dost blo sj pol je blo vredu
pa tut ce ne rozca je padla
ps xyz huda fotka
pa tut ce ne rozca je padla
ps xyz huda fotka
Nevem ce tole spada glih sm, uglavnm od enga frenda smo dobil AD klon, zdej ga mamo priblizno mesc dni ze na vegetaciji, pa me zanima zakaj ma rastlina pri 3/4 listih samo po 3 listke(razclenke), pri ostalih skunk klonih pa ima rastlina povsod sedaj po 5-7 racepkov. V cem je scena, a potrebuje cas al pa je zjebana rastlina? Upam da se zastop kaj hocm povedat oz. prasat
Prestavi pod diagnostiko rastlin. Tu se govori o vrhovih.
Quote:
Nevem ce tole spada glih sm, uglavnm od enga frenda smo dobil AD klon, zdej ga mamo priblizno mesc dni ze na vegetaciji, pa me zanima zakaj ma rastlina pri 3/4 listih samo po 3 listke(razclenke), pri ostalih skunk klonih pa ima rastlina povsod sedaj po 5-7 racepkov. V cem je scena, a potrebuje cas al pa je zjebana rastlina? Upam da se zastop kaj hocm povedat oz. prasat
Taka je genetika. Mogoče bi večka bilka razvila večkrake liste. Brez skrbi, vse je ok. kasjene pokazem moj ad
Taka je genetika. Mogoče bi večka bilka razvila večkrake liste. Brez skrbi, vse je ok. kasjene pokazem moj ad
DEATH BEFORE DISHONOR!
Mene pa zanima kaj je s to narobe:
Je stara skoraj 6 tednov...pa ima takele vrhove. Pa liste ima tudi zelo rumene.
Je stara skoraj 6 tednov...pa ima takele vrhove. Pa liste ima tudi zelo rumene.
ja nevem, gledam druge vrhove pa majo take debele liste pa ene kristalčke gor...pa ful bl debeli so...teli so pa že dost stari..pa zgledajo tako švoh...
-
ganja_farmer
jah če mene prašaš maš zihr previsoko temperaturo:)
Osebna fotogalerija
pomoje je blo to narobe ja. spodaj v boxu je bilo 35°C pa so bile potem rastline še 60 cm bližje luči. sedaj imam cool tube in ni problemov...je skoraj 10°c manj